Döbbenetes dolgot látott a kapukamerájának felvételén egy Angliában élő háztulajdonos.

A szállító nem az ajtón vitte be a csomagot, hanem a hátsó bejáratnál az udvarra behajította, ezzel milliós kárt okozott Forrás: Pixabay

A lincolnshire-i lakos egy méregdrága PlayStation 5 játékkonzolt és egy Dyson márkájú ventilátort rendelt a házához, a csomagot pedig egy DPD-futár vitte ki neki – írja a LadBible.

A szállító, amikor kiérkezett a címre a csomagokat minden jóérzés nélkül átdobálta a megrendelő házának hátsó kerítésén, tettével közel félmillió forintnyi kárt okozott.

Fogalmam sincs, miért csinálta ezt. A konyhában voltam, vártam a futárt, de csak akkor vettem észre, hogy megjött, amikor a Playstation 5 a földön landolt odakint” – panaszkodott a vásárló. Mint mondta a Playstation 5-öt igen nehéz volt beszereznie, így amikor végre tudott egyet rendelni nagyon megörült és várta, hogy a kezébe foghassa az eszközt. Ráadásul az is kiderült, hogy a futár nem a bejárati ajtóhoz, hanem a hátsó kapuhoz dobta be a csomagokat.

Ezenfelül a címzett pluszpénzt is fizetett azért, hogy már a rendelés másnapján kiszállítsák neki a várva várt konzolt.

Kölcsön kenyér visszajár!

A vásárló panaszt tett a futárszolgálatnál, de a DPD válaszra sem méltatta, így bosszúból a felvétel a TikTokon landolt. Ezt követően a cég reakciója is megérkezett, miszerint elismerik, hogy dolgozójuk viselkedése elfogadhatatlan. Közölték, hogy vizsgálatot indítanak, és mindig minden esetben megteszik a megfelelő lépéseket, ha a dolgozóik nem az elvárásoknak megfelelően végzik a munkájukat.

@8rabbits

cheers for that Karen, not yours to break were they. and @dpd don’t care.#DayMeNightMe #GameTok #dpd #evri #delivery #deliverydriver #currys @currys

♬ original sound – F