Csak egy ajtót kell választanod, amely felfedi tudatalattid és néhány rád váró eseményt. Ne csalj, csak azután görgess lejjebb, ha ráböktél egy ábrára.

Ha az első ajtót szemelted ki magadnak, akkor az élet egyszerűbb dolgaira vágysz. Élvezed a csendet, a magányt, és inkább tapasztalatokra, semmint világi javakra alapozva élsz. Az a fajta ember vagy, aki tudja, hogy semmi sem garantált, ezért hálás minden pillanatáért. A jövőd fényes lesz, mivel boldoggá tesz az, amit magadért és másokért tettél.

A kettes számú ajtót érzed magadénak? Bármit elérhetsz, amit csak akarsz, ha hajlandó vagy megdolgozni érte. Ezt te is tudod, ezért is választottad a lépcsős ajtót, amihez fel kell mászni… Erősen vágysz egy cél elérésére, amely elszántságot és kemény munkát igényel. Nem félsz a nehézségektől, mindig szívesen tanulsz, az eredmény motivál. A jövőd sikereket jelez, mivel megvan benne a fegyelem, az elhivatottság és az elszántság hármasa.

A hármas ábra arra utal, hogy hajlamos vagy bemerészkedni az ismeretlenbe, vonzanak a felderítetlen terepek. Téged nem az érdekel, hogy merre tartasz, hanem maga az utazás az élvezet. Valójában könnyebb lenne egy biztonságos helyen várni, de te keresed a kihívásokat. Ez az, ami megkülönbözteti a cselekvőket az álmodozóktól, persze azért nem árt óvatosnak lenni. A jövőd azt jelzi, hogy emberként folyamatosan fejlődsz. A kockázatvállalás olykor kudarchoz vezet, de segít megerősíteni a kitartásod.

A piros szín – akárcsak a négyes ajtóé – a hatalmat szimbolizálja. Még a vas és az éles részek sem riasztanak el attól, hogy kiköveteld azt, ami jár neked. Figyelemre méltó akaraterőd van, és tudod, hogyan hozd ki minden helyzetből a legtöbbet. A stresszes időkben viszont nyugodtnak és koncentráltnak kellene maradnod, hogy tisztában legyél tetteid következményeivel. Jövőd anyagi sikert és életminőségbeli javulást jelez.

Az ötös számú ajtó arról árulkodik, hogy élvezed a békét. Számodra a csend nem a szavak hiánya, hanem a fókusz jelenléte. Nem keveredsz bele rosszindulatú beszélgetésekbe. Te vagy az, aki szeret emlékeket teremteni barátaival és családjával. A jövőd stresszmentes lesz, mindig lesz melletted valaki, hűséged és megbízhatóságod kifizetődik.

Ha a hatos számú ajtóra böktél rá, akkor tudod, hogy kihívások várnak rád, de azt is tudod, hogy ha a pozitívumokra koncentrálsz, akkor legyőzhetetlen leszel. Szabadságkereső vagy, hiszel benne, hogy a legrosszabb már elmúlt. Az optimizmusod a legjobb mutatója annak, hogy mennyire leszel boldog, egészséges és hosszú életű.

Ha a hetes ajtót választottad, akkor tudnod kell, hogy bármilyen bizonytalanság elé is állít az élet, úgyis előre lépsz! A nehéz idők ellenére is ki talpon kell maradni és új lehetőségeket találni. A jövőd sok káoszt tartogat, de te nem hagyod, hogy az akadályok visszatartsanak. Megtalálod a módját az nehézségek megkerülésének és legyőzésének.

A nyolcas ajtót szemelted ki? Kíváncsi típus vagy, mindig valami újat keresel. Nyitott vagy, a tapasztalataid pedig egyre csak bölcsebbé tesznek, így képes vagy más megvilágításban látni a világot. Fogékony vagy a különböző vélemények és témák iránt, ami a jövőben lehetőséget ad arra, hogy több embert megszólíts és szoros kapcsolatot ápolj velük.