A pehelysúlyú bajnok: kreativitás és erő a megnyerő külső alatt





Az ünnepek közeledtével új mobiltelefon vásárlásán gondolkodik? Van egy jó tippünk a választáshoz. Akár saját magunknak, akár ajándékba szánjuk valakinek a készüléket, nem könnyű eldönteni, melyiket vegyük meg, hiszen számos elképzelésünk van vele kapcsolatban: legyen jól kezelhető, gyors, készítsen kiváló minőségű képeket, szuper videókat, nem utolsósorban pedig legyen trendi és szép, egyszóval minden nap öröm legyen kézbe venni. (X)



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.11.24.
telefon

Ma már a telefonok nemcsak nélkülözhetetlen használati tárgyaink, hanem az önkifejezés eszközei is, amelyeket igyekszünk a saját stílusunkra szabni, mintegy kiegészítőként is viselni, ezért nemcsak a tudásuk, hanem a külsejük is egyre fontosabb. Az ultravékony és pehelykönnyű Xiaomi 11 Lite 5G New Edition tökéletes választás azok számára, akik a legmerészebb elvárásokat is teljesítő csúcskategóriás és stílusos okostelefont keresnek.

Senki nem szereti, ha a telefonja húzza a zsebét, vagy sok helyet foglal el a táskájában. Az új Xiaomi 11 Lite 5G NE extra vékony, mindössze 6,81 mm, és csak 158 grammot nyom, de ez még nem minden. A karcsú, letisztult külsejű szépség lélegzetelállító színekben érkezett a piacra, így mindenki megtalálhatja az egyéni stílusához illőt. A Xiaomi tulajdonosok között már ismert Truffle Black azaz szarvasgomba fekete, a rágógumi kék Bubblegum Blue, a barackrózsaszín Peach Pink, a menta színű Mint Green mellett vadonatúj színben is kapható: a frissen hullott havat idéző, matt Snowflake White ünneppé varázsolja a hétköznapokat is.

Fotó: Xiaomi

A szuper, élethű színekkel csábító kijelzőt pengevékony 1,88 mm-es keret veszi körbe, és tükröződésgátló üveg borítja, amelynek ujjlenyomat-taszító felülete miatt a készülék mindig vadonatújnak látszik, így folyamatosan elegáns társunk marad, akármennyit használjuk is. Viszlát, maszatos telefon! A 6,5 colos, 90 Hz-es 10 bites színmélységű AMOLED kijelző tökéletes, részletgazdag látványt és akadásmentes, lenyűgöző minőségű videózást kínál, köszönhetően a Dolby Vision támogatásnak. A TrueColor technológia gondoskodik a pontos és élénk színek megjelenítéséről. De ha éjjel-nappal együtt vagyunk a telefonunkkal sem kell féltenünk a szemünk egészségét: az Olvasó mód, a Napfény mód és a 360°-os környezeti fényérzékelő gondoskodik a mindig tökéletes vizuális élményről.

Fotó: Xiaomi

A Xiaomi 11 család kameraörökségét követve a Lite 5G NE kategóriája egyik legjobb minőségű fényképeit készíti: egy 64MP-es főkamera, egy 8MP-es ultraszéles látószögű kamera és egy 5MP-es telemakró kamera kapott helyet a szinte teljesen sík kameramodulban. Fotóink mindig pengeélesek és gyönyörű színekben fognak pompázni. A főkamerát körbevevő fénygyűrű feltűnővé és egyedivé teszi telefonunk megjelenését, ha pedig már minden figyelem ránk irányult, a szuper előlapi kamerával olyan remek szelfit tudunk készíteni magunkról, amit biztosan mindenki dicsérni fog.

Fotó: Xiaomi

A Qualcomm® SnapdragonTM 778G processzorral a Xiaomi 11 Lite 5G NE az 5G erejét kihasználva teszi valódi élvezetté a mindennapi használatot. Nincs többé bosszankodás a lassú internet miatt. Villámgyorsan streamelhetünk HD videókat, vagy játszhatunk nagy teljesítményt igénylő játékokat, és élvezhetjük a kristálytiszta videohívásokat. A készüléknek bőséges energiaellátást biztosító 4250 mAh-s akkumulátora van, amely lenyűgöző üzemidőt tesz lehetővé, ha pedig szükség lenne rá, a 33W-os gyorstöltés pillanatok alatt bekapcsol.

Fotó: Xiaomi

Az innovatív funkciók között kiemelkedik az egykattintásos MI Cinema, amely új szintre emeli a videózást különböző filmes effektjeivel. Az Időfagyasztás, a Magic Zoom, az Éjszakai time-lapse, a Megállított képkocka, a Hosszú záridő és a Párhuzamos világ használata közben szabadjára engedhetjük a bennünk lévő kreativitást. Elegáns, stílusos kiegészítő, amelyet jó viselni, erős és megbízható, kitartó társ a mindennapokban, ez a Xiaomi 11 Lite 5G NE. Ki ne örülne egy ilyen ajándéknak?

Jezsoviczki Noémi

(X)





Ezeket olvastad már?
„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

Most jött: szörnyű tragédia történt a Gyáli úton

Most jött: szörnyű tragédia történt a Gyáli úton

49-szer mártotta bele a kést a férfi 10 közös gyermekük édesanyjába

49-szer mártotta bele a kést a férfi 10 közös gyermekük édesanyjába

Szörnyekre panaszkodott a 3 éves kislány, sokkoló felfedezést tettek a szülei – Videó

Szörnyekre panaszkodott a 3 éves kislány, sokkoló felfedezést tettek a szülei – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás