„Kirázott a hideg!” – szellem jelent meg a magyar temetőben, videóra is vették

Közel merészkedtek egy kísértethez a magyar felfedezők. Akadtak szkeptikusok is a lényt illetően.Megosztás
Szerző: KN
Létrehozva: 2024.04.12.
TikTok temető szellem

Hátborzongató jelenséget vettek videóra a TikTok kedvenc borzongásfelelősei, a "Parasrácok". A fiúk ezúttal egy temetőben jártak, ahol az egyik síron fekete, szellemre hasonlító alakot fedeztek fel, aminek egy pillanatra kirajzolódott az arca is. 

Fekete alakra lettek figyelmesek Fotó: TikTok

Szomjaznak az új, hátborzongató tartalmakra az emberek 

A tiktokkerek rendszeresen keresnek fel elhagyatott, ijesztőbbnél ijesztőbb helyeket, mint például árvaház, pszichiátria, boncterem, börtön, kripta, vagy kórház. A követők kommentekben kíváncsiskodnak, hogy hol találhatóak a létesítmények. Az etikus urbexesek íratlan szabálya azonban az, hogy a felfedezett elhagyatott, vagy elzárt hely pontos címét nem szabad felfedni, nehogy vandálok jelenjenek meg és teljesen kifosszák, megrongálják a helyszínt. Természetesen egy igazi urbexes elítéli a vandalizmust és nem szeg törvényt az ott tartózkodása alatt.

Egy arc rajzolódott ki a feketeségből Fotó: TikTok

Hátborzongató dolgot láttak a temetőben

A Parasrácok temetőben készült videóját imádták a követőik, sokukban borzongást keltett, de egyesek szerint nem egy misztikus lény látható a felvételen, hanem egyszerűen csak valaki belebújhatott egy kukászsákba.

Nagyon durva! Kirázott a hideg!

– kommentelte a videó alá egy követő.

„Félelmetes és ijesztő” – jegyezte meg egy másik.

Nézd meg a helyszínen készült hátborzongató videót!

Mi az az urbex?

Az urbex, az urban exploration rövidítése, ami fordításban városfelfedezést jelent. Az urbex egy elterjedt szabadidős tevékenység, aminek már saját szubkultúrája van. A városfelfedezés lényege, hogy elhagyatott, lepukkant, romos, vagy éppen működő, de elzárt ember alkotta helyekre, vagy tárgyakhoz jussunk el. Az urbexesek célpontjai lehetnek például elhagyatott városok, gyárak, kórházak, elmegyógyintézetek, börtönök, csatornahálózatok, alagutak, katakombák, ipari és katonai létesítmények, vagy éppen magára hagyott parasztházak, tanyák.

 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás