RETRO RÁDIÓ

Sikertermék lehet pénteken az élelmiszer, ez az oka

A különféle kütyük, műszaki cikkek, ruhaneműk mellett pénteken, a Black Friday napján óriási kereslet lehet az akciós élelmiszerekre.Megosztás
Szerző: metropol
2022.11.24. 10:30
Black Friday

Bár Amerikából indult a szokás, ma már hazánkban is milliókat mozgat meg a Black Friday, vagyis a Fekete Péntek. Ezen a napon az üzletek hatalmas leárazásokkal csábítják a vevőket.

Az eddigi trendeknek megfelelően idén is rendkívül keresettek lehetnek a műszaki termékek, azon belül is a háztartási kisgépek, televíziók és hűtőszekrények, valamint a koronavírus-járványt megelőzően ismét a vásárlási élmezőnybe kerülhetnek pénteken a ruhaneműk és a divatcikkek is egyaránt.

Ami viszont egészen új tétel lesz várhatóan a keresleti toplistán, az általánosságban az élelmiszer. Az infláció hatására az emberek az üzletekben és online vásárlás során is a legkedvezőbb ár-érték arányú termékeket keresik, a Black Friday- en pedig a spórolási szándék nyomán még inkább tetten érhető lesz ez a tendencia.

Továbbra is az elektronikai eszközök az egyik legkeresettebbek. Fotó: Shutterstock

„Az időszakos akciók egyáltalán nem számítanak újdonságnak a piacon, hiszen folyamatosan jelennek meg az újabbnál újabb kedvezmények” – árulta el Csikós Zsolt, a 100 százalékban magyar tulajdonban lévő a Cooponline.hu webáruház ügyvezetője.

„Ebben a gazdasági helyzetben a piac megköveteli, hogy kiemelt akciókat, törzsvásárlói kedvezményeket biztosítsunk. Szinte követelmény, hogy valami extrát kapjanak a vásárlók, különösen a Black Friday időszakában. Ilyenkor azokra a termékekre csapnak le tömegesen az emberek, melyek töredékáron megkaphatók. Egyes élelmiszereknél akár 60 százalékos kedvezménnyel is találkozhatnak a vásárlók„ - tette hozzá.

A várakozások szerint a fekete pénteki akciókban jelentős lesz az online kiskereskedelem jelenléte az élelmiszerek tekintetében is. Az interneten olyan előnyökre tehetnek szert ugyanis a vásárlók, mely offline nem érhető el. A legnépszerűbb termékkategóriák olyan konyhai termékek lehetnek, mint például a kávék, tészták, fűszerek, melyekhez az összevont kedvezményeknek köszönhetően jóval olcsóbban tudnak majd hozzájutni a fogyasztók.

Ezeket olvastad már?
Pornót posztolt exéről bosszúból egy nő

Pornót posztolt exéről bosszúból egy nő

Sokkoló felismerés, férfi nemi szervet talált egy benzinkutas

Sokkoló felismerés, férfi nemi szervet talált egy benzinkutas

Több millió forint értékű szexjátékszert loptak el

Több millió forint értékű szexjátékszert loptak el

Újabb kínai léggömböt észleltek, ezúttal Latin-Amerika felett

Újabb kínai léggömböt észleltek, ezúttal Latin-Amerika felett

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás