Zimány Linda már jó ideje szingliként él, miután eddig nem sikerült rátalálnia az igazira.

A most 35 éves modell azonban továbbra sem adta fel terveit, sőt határidőt is szabott magának arra, hogy anya legyen – írja a Bors.

Hogyan képzelem el magamat három év múlva? Addigra remélem már gyermekem és boldog családi életem lesz, egy csodálatos férj oldalán. Ez a legfőbb célom” – jelentette ki a lapnak Linda.

Ő lenne az ideális

A szépség azt is elárulta, annak a férfinak, aki elszeretné nyerni a tetszését, komolyan fel kell kötnie a gatyáját.

„Szerintem Daniel Craig az ideális férfi. Mivel ő foglalt, egy hozzá hasonló, sármos pasival is beérném. Az sem baj, ha kicsit idősebb! Nekem nagyon vonzó, ha valakinek hatalma van és fel lehet rá nézni. Persze az is fontos, hogy elegáns és igazi úriember legyen” – sorolta a kritériumokat Zimány Linda.

Közeli tervek

„Nagyon remélem, hogy jövőre be tudom fejezni a szakvizsgáimat. Még kettő van hátra: az egyiket januárban, a másikat valamikor az év folyamán szeretném letenni. Ez szükséges ahhoz, hogy teljes értékű ügyvéd legyek„ – tette hozzá a lapnak a modell, aki jelenleg ügyvédjelöltként dolgozik egy budapesti szaktekintély mellett. „Szeretem ezt csinálni, nagyon izgalmas számomra a jog. Mint minden munkának, persze ennek is van olyan része, amit annyira nem szeretek. A sok papírmunka nélkül viszont vígan meglennék, de tudtam, hogy mit vállaltam, ez is a munkával jár, ezért nem akarok panaszkodni” – tette hozzá a Borsnak az egykor Britney Spears hasonmásaként ismertté vált modell.