RETRO RÁDIÓ

Elképesztő tervei vannak Kovács Ákosnak: novelláskötet, filmrendezés, koncertek





Az énekes-dalszerző az év hátralévő részére is tele van tervekkel. Nemcsak zenei munkásságát építi tovább ebben az évben, de irodalmi és filmes törekvéseit is megvalósíthatja.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.20.
világjárvány

A járványhelyzet sem tudja megállítani Kovács Ákos alkotói kedvét, pedig az énekes maga is komoly harcot vívott a koronavírussal. Mint mondja, a betegség 6 hetet vett el az életéből, környezetében nem egy tragédia történt. Ugyanakkor a mögötte lévő időszak tapasztalásait, fájdalmait magával viszi és reménykedve tekint a jövőbe.

„A remény lehetősége mindenki számára adott, reménykednünk kell, hogy lesz egy olyan életünk, amely nagyon hasonló ahhoz, amely a járvány előtt volt, amely közel áll a normálishoz. Persze én is sajnálom, hogy az utóbbi időben elmaradt 20 koncertem, köztük az év végi Aréna-koncert. Ugyanakkor volt időm olyan dolgokra, amelyre egyébként nem lett volna. A novellákat se írhattam volna meg, nem rendezhettem volna kötetbe, ha nincs ez a helyzet. Igaz, van olyan novella, amelyet két köhögőroham közepette írtam, de örültem neki, hogy írhatok és legalább az is elterelte a figyelmet a betegségről” – mondta a 95.8 Sláger FM-en Kovács Ákos, akinek novelláskötete az év második felében jelenik majd meg.

Novelláskötet, filmrendezés, koncertek – Ezek Kovács Ákos 2021-es tervei (Forrás: Sláger FM)

„Büszke vagyok arra és nagyon örülök, hogy a kiadó szépirodalmi értéket lát a munkámban. Kíváncsian várom, hogy milyen lesz a kötet fogadtatása, a reakciók. Ugyanakkor bízom benne, hogy ez másfajta találkozásokra is lehetőséget biztosít majd egy könyvbemutató vagy dedikálás keretében” – árulta el az előadóművész, aki filmes munkáit is tovább gazdagítja.

Az énekes-dalszerző világ életében filmrendező szeretett volna lenni

„Tulajdonképpen mindig filmrendező szerettem volna lenni. Ezt a vágyamat a klipforgatások alkalmával ki is élhettem. Tavasszal a Himnusz mellé készítettünk egy filmes változatot, amely három megtéréstörténetet fűz össze. Ennek a forgatókönyvét én írhattam, az utómunkálatok jelenleg is zajlanak, remélem, nemsokára bemutathatjuk a közönségnek. A másik filmes történet, hogy a készülő novelláskötet egyik darabjára, – A taxisra – Hábermann Jenő filmproducer korábban azt mondta, hogy ez egy kész rövidfilm, adjuk be pályázatra. Megírtam a forgatókönyvet, beadtuk pályázatra és elnyerte a zsűri támogatását. Úgy néz ki, hogy forgathatunk. Nyáron ez vár rám és a novelláskötet sajtó alá rendezése, emellett szeretnék a koncertekre készülni és jó lenne 3-4 új számot is írni, hogy őszre legyen egy középlemez, amit a régi számokkal vegyítve be tudunk mutatni decemberben” – árulta el terveit Kisónak Kovács Ákos a 95.8 Sláger FM-en.





Ezeket olvastad már?
Erős szavak – Tóth Gabi bántalmazós idézetet posztolt

Erős szavak – Tóth Gabi bántalmazós idézetet posztolt

Meghalt III. Károly – Gyász helyett dühösek a britek az álhír miatt

Meghalt III. Károly – Gyász helyett dühösek a britek az álhír miatt

Újabb hír jött Király Viktor házasságáról

Újabb hír jött Király Viktor házasságáról

„Látom benne az utódom” — 12 éves lett Kis Grófo nagyfia

„Látom benne az utódom” — 12 éves lett Kis Grófo nagyfia

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás