Láthatóan kirobbanó formában van továbbra is az Exatlon Hungary harmadik évadának versenyzője, Szabó Franciska, aki rendre megmutatja formás és kidolgozott testét, nem is csoda, ha követői oda-meg vissza vannak a látványtól. A korábbi Judo Európa-bajnok igazán híresség hazánkban a 2021-es Exatlon során vált. A valóságshow szereplő a versenyt követően aztán Amerikába ment, ahol pankrátornak állt, és azóta is építi karrierjét, erről osztotta meg pár napja is gondolatait.

Nagyon nagy álmokkal jöttem ki, és tudom mindet meg is fogok valósítani. Mindennapom úgy élem, hogy az a cèljaimat szolgálja. Ez csak az egyik karakterem vagy fogalmazzak úgy személyiségem a sok közül. Bizony… van egy pàr és mindegyiknek van külön- külön sok- sok célja és tennivalója, – egy biztos , sosem unatkozom!”- árulta el akkor a híresség.

Most a csinos sportolónő közösségi oldalán egy új, Las Vegasban készült igazi forró hangulatú fotót tett közzé, ami azonnal felperzselte a hangulatot az Instán, követői rövid időn belül szétlájkolták ezt a képét is.