Ahogy azt Metropol is megírta, hirtelen annyira rosszul lett Schobert Norbi, hogy csütörtök reggel a családjának riasztania kellett a mentőket. Azonnal kórházba szállították, állapotát az első hírek szerint sikerült stabilizálni.

Most Rubint Réka egy közös képet posztolt a Facebook-oldalára, amiben mindenkinek hálát ad a sok segítségért. A posztból az is kiderül, hogy szerencsére Norbi jobban van, és a legjobb kezekben van.

„Drága Mindenki!
Ígéretet tettem, hogy amint tudok, jelentkezem. Szeretném megosztani Veletek, hogy az egyik legféltettebb kincsem a Szerelmem, jól van. Tisztelettel és mérhetetlen HÁLÁVAL tartozom a mentőszolgálat, az orvosok, a kórházi dolgozók és nem utolsósorban a szomszédaink azonnali segítségnyújtásáért és profizmusáért!” – kezdte a megosztásában Norbi felesége.

„Norbi állapota stabil. A legjobb kezekben van”

„Gyógyulása érdekében pihenésre van szüksége, ezért kérem a sajtó munkatársait, hogy tartsák ezt tiszteletben! Ha minden abban az ütemben halad ahogy eddig, akkor a jövő hét elején elhagyhatja a kórházat! A Jóisten kegyelme, szeretete és az Őrangyala ismét Vele/Velünk volt. Köszönjük a rengeteg támogató üzenetet, energiát… nagyon-nagyon sokat jelent és nagyon szeretünk Titeket! Vigyázzatok magatokra, egymásra, a szeretteitekre, mert a baj nem jelentkezik be. Jön és minden előzetes beleegyezés nélkül, kegyetlenül lesújt” – zárta sorait Réka.

Drága Mindenki!
Ígéretet tettem, hogy amint tudok, jelentkezem. Szeretném megosztani Veletek, hogy az egyik…

Posted by Rubint Réka oldala on Friday, August 27, 2021