Már több mint egy hónapja született Kamilla, Rácz Jenő és felesége, Dóri közös gyermeke. Dóri azóta már szülés utáni alakját is megmutatta közösségi oldalán.

A minap kérdezz-feleleket tartott Instagram-oldalán a fiatal édesanya, aki azt is elmondta, hogy nem érez csalódottságot, amiért eredeti tervei ellenére császármetszéssel hozta világra kislányát.

„Ennek így kellett történnie! Amikor megtudtam, hogy császár lesz, akkor csak az volt a fontos, hogy Kamilla jól legyen”– tette hozzá a kismama.

Dóri azt is elmondta, hogy egyáltalán nem könnyű megszoknia teste szülés utáni állapotát, sőt, minden nap megküzd a dologgal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rácz-Gyuricza Dóra (@gydorejj) által megosztott bejegyzés

Bátran megvédte magát a rosszindulatú megjegyzésekkel szemben

„Kilenc hónapon keresztül a testem egyre csak növekedett és egy emberi lényt készített éppen, úgyhogy ez nem megy egyről a kettőre. Erre magamat is sokszor emlékeztetni kell” – magyarázta az édesanya, aki később egy újabb, meglepő videóval jelentkezett Instagram-oldalán, miszerint furcsa pletyka kelt szárnyra.

„Jött egy pár komment a legújabb képem alá, hogy azért vagyok ilyen jó formában, mert egy plasztikai műtét során eltávolíttattam a hasamat. Igen… két szoptatás között levágattam” mondta hatalmas iróniával a csodaszép kismama.

Borítókép: Instagram