Mint ahogyan azt lapunk korábban megírta, Törőcsik Marit közel 1 hónapja tüdőgyulladás miatt kórházban ápolják. A színészóriás a Blikknek adott interjújában mesélt állapotáról. Szerencsére a színésznő sokkal jobban érzi magát, és reméli Húsvét után már otthon is lehet.

Szerencsére jobban van Törőcsik Mari (Fotó: Metropol)

„Köszönöm, hogy imádkoztak értem! Sokat jelent az emberek szeretete, tudom, hogy rengetegen szeretnék – és hisznek is abban –, hogy felgyógyuljak. Szerencsére már jobban vagyok, bár még nem engedtek haza a kórházból, de javulnak az eredményeim. Remélhetőleg az ünnepek után már újra otthon lehetek” – mondta a lapnak Törőcsik Mari.

Nemcsak a rajongók, de Törőcsik Mari szerettei is nyugodtabbak lehetnek. Volt férje és legjobb barátja, Bodrogi Gyula is örült, hogy hosszas kihagyás után beszélhetett a színésznővel.

„Már korábban is mondták, hogy jobban van, de nem tudtunk telefonon beszélni. Ezért gondoltam azt, ha igazán jól lesz, akkor maga mondja majd el. Nagyon örültem, hogy hallottam a hangját, el is érzékenyültem, megkönnyeztem. Jó volt beszélni vele, remélem, hamarosan kiengedik és akkor meglátogathatom” – mondta Bodrogi.