Ahogy korábban lapunk is beszámolt róla, a Blikk állítása szerint Tápai Szabina és Kucsera Gábor már nem alkotnak egy párt. A pletykákon alapuló cikk szerzőjét még az sem zavarta, hogy Kucsera a megszólalásában kategorikusan cáfolta az értesülést – írta a Bors.

A sportoló sztárpár 10 éve él együtt (ebből közel 9 éve házasságban), mára három gyermeket nevelnek közösen.

Szabina és Gábor sosem csinált titkot abból, hogy voltak és vannak nehéz időszakok az életükben, de az idő őket igazolja, hiszen valahogy mindig sikerül felülkerekedni a gondokon és újra egymásra találniuk.

A Bors információ szerint, ha adódtak is problémák, megoldották, megoldják azokat. Szabina és Gábor továbbra is egy párt alkot, vagyis nem igazak azok az információk, melyek szerint tönkrement a házasságuk, és már meg sem próbálják megjavítani azt.

A páros a lap megkeresésére először nem kívánt nyilatkozni a témában, mert ahogy már korábban bejelentették, nem szeretnék a magánéletüket a nagy nyilvánosság előtt élni.

Végül, hosszas gondolkodás után úgy döntöttek, hogy tiszta vizet öntenek a pohárba és tájékoztatják a közvéleményt arról, hogy hamis állítások jelentek meg róluk.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina így reagált egy hivatalos nyilatkozatban a jelenleg futó médiamegjelenésekre:

„A hírt, miszerint már nem alkotunk egy párt, ezúton is cáfoljuk. Az ezzel kapcsolatban felmerülő további, alaptalan pletykákra nem kívánunk reagálni” – írták a Borsnak abban bízva, hogy ezzel végleg lezárják az alaptalan találgatásokat.