Itt az első videó: az ifjú Schobert Norbika rapper lett





Mindenki álla leesett Norbika tehetségétől.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.08.11.
Schobert Norbika Ifj Schobert Norbert kasza tibi szerencsekerék

Ha a szülők híres emberek, akkor bizony a gyerekeknek is szembe kell nézniük a ténnyel, hogy a rajongók őket is figyelik. Ez a nyomás egyes gyerekekre rossz hatással van, másokból azonban a legjobbat hozza ki. A Schobert család Magyarország egyik leghíresebb famíliája: Rubint Réka és Norbi is igazi legendák lettek, és gyermekeiket sem kerüli el a hírnév. Az ifjabb Schobert Norbika most a Szerencsekerék vendége volt, és olyat mutatott, amitől mindenki álla leesett. 

Schobert Norbika igazi tehetség

Norbika szakasztott édesapja. A külleme, a mozgása és a beszéde is nagyon hasonlít az idősebbik Schobertra, és amióta önszántából úgy döntött, hogy edzeni kezd, a muszklik és a kockahas szempontjából is hasonlatossá vált apjához. A kis Norbika most azonban egy olyan oldalát csillogtatta meg, amelyet eddig még nem láttunk.

A Szerencsekerék sztárvendége volt a fiú, és ahhoz, hogy nyerjen egy magánhangzót, egy mókás feladatot kellett teljesítenie. T. Danny egyik slágerére kellett rappelnie, ezt a próbát pedig sikeresen ki is állta. Olyan nagy show-t lenyomott Norbi, hogy még Kasza Tibi is ugrálni kezdett, és majdnem az egész stúdió táncra perdült. Norbi előtte beismerte, hogy szokott néha énekelni otthon, bár olyankor mindig egyedül van.





Zavarba jöttem közben egy kicsit

– mondta végül, ennek ellenére ügyesen remekelt a fiú. 

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás