Megnyílik a Hermina Bringapark – próbáld ki!





A hivatalos megnyitót követően több műfaj profi bemutatóit nézhetik meg az érdeklődők, akik oktatókkal sajátíthatják el a helyes pályahasználatot.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.01.
bringapark

A Hermina Bringapark az ország első és legnagyobb, bárki számára elérhető bringaparkja lett 2004-es megépítésekor. A pálya otthont adott a BMXSulinak, BicajSulinak, a Hermina Bike Weekendnek és megannyi sportolni vágyó fiatalnak, számos profi versenyző pallérozta technikai tudását itt. Bár számos alkalommal újítgatták, fejlesztették, olyan sokan használták, hogy az illetékesek nem győzték a földből épült dombokat karbantartani, szükség volt egy új, strapabíróbb alépítményre és borításra.

Fotó: Facebook

A kerületi vezetés sikeresen pályázott az Országos Bringapark Programban melynek hála egy nemzetközi színvonalú pálya tervei készültek el. Az aszfalt borítású pumptracket és ugratósort a Kerékpárpálya.hu a nagy múltú Alliance ASE-el karöltve építette meg. Az eredmény vita nélkül emeli újra az ország élvonalába a pályát, az aszfaltborításnak köszönhetően immáron nemcsak bringások, de gördeszkások, rolleresek, görkorisok is élvezhetik a hullámokat, kanyarokat.

Kinek ajánlják? Bárkinek akinek van guruló sporteszköze, a pumpapálya előnye, hogy nem igényel speciális tudást. Aki tud bringázni, tudja használni a pumpapályát is!

Mit vigyél magaddal? Karbantartott sporteszközt és sisakot. Térd, könyökvédő és kesztyű ajánlott, pláne az első alkalommal!

Hogy találok oda, mikor kezdődik? 1162 Hermina út 107. – ez a legközelebbi cím, innen már látszik bringapark, itt lehet parkolni is. Az esemény 9 órakor kezdődik és 12 óráig tart, utána bárki szabadon használhatja a pályát!





Ezeket olvastad már?
Túrázz egy jót a Pál-völgyi-barlangban!

Túrázz egy jót a Pál-völgyi-barlangban!

Meridián torna az egészségedért!

Meridián torna az egészségedért!

Pétanque-délelőtt a Gesztenyéskertben

Pétanque-délelőtt a Gesztenyéskertben

Tavaszi testébresztő – Sportválasztó nap a Kozákon

Tavaszi testébresztő – Sportválasztó nap a Kozákon

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás