Már két éve, hogy Cristiano Ronaldo családjának a tagja lett a kopasz szfinx cica, Pepe. Az állatot nemrég elgázolta egy autó, miután kiszökött az Európa-bajnok portugál labdarúgó torinói luxusotthonából. A tragédia híre nagyon megrázta a focista párját, Georgia Rodriguezt. Miután az állatorvosoknak sikerült stabilizálniuk a cica állapotát, Ronaldo átszállíttatta egy magánrepülőgéppel Madridba, ahol terápiás kezelést kap. A kis kedvencet a modellként dolgozó Georgia nővére ápolja.

„Közel volt a halálhoz, és másfél hónapos intenzív kezelés után az állatorvos úgy döntött, hogy további terápiára van szüksége. Pepe most Spanyolországban lábadozik, a legjobb kezekben van” – árulta el Georgia a TMZ oldalának.

Pepét a család minden tagja szereti, de legfőképpen Ronaldo és kedvese, akik mindenhova magukkal viszik. Instagram-oldalukon már többször is láthattuk, ahogy a cica elkíséri a világ körüli útja során gazdáit, legyen szó repülőgépútról vagy luxusautó-kirándulásról.

Ez ugyanaz a macska, aki nemcsak a család, de a rajongók szívébe is hamar belopta magát. Sokan egyébként azt feltételezik, hogy a Real Madrid csatárjáról kapta a nevét. Az állat törzskönyvezése egyébként 2600 fontba került, vagyis értéke meghaladja az 1 millió forintot. A szfinx macskák általában 8 és 14 év közötti kort élnek meg, Ronaldóék pedig mindent megtesznek, hogy Pepe megérje a tizedik születésnapját is.