RETRO RÁDIÓ

Kérj egyedi illusztrációt kedvenc illusztrátoraidtól, és segíts!





Minden regisztrált személyesen, személyre szabottan kérhet december 12-én a kiválasztott illusztrátortól rajzot, amit csak neki alkotnak meg.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.12.12.
Illusztrátor

Most vasárnap hét ismert és népszerű pagonyos illusztrátor vár minden előzetesen regisztrált érdeklődőt a Bartók Pagonyban, vagy a kamerák előtt, hogy egyedi rajzokkal lepje meg őket.

Fotó: Facebook

A Rajzolj nekem – és az InDaHouse-nak! nevű jótékonysági eseményen az ötletadó házigazda, Dániel András mellett Agócs Írisz, Bernát Barbara, Rutkai Bori, Baranyai (b) András, Igor Lazin és Mayer Tamás megrajzolják neked, amire mindig is vágytál. Az így elkészült rajz karácsonyi ajándéknak is kiváló, és emellett nagy segítséget jelent sok gyereknek is.

Az InDaHouse Hungary Egyesület borsodi falvakban és szegregátumban élő, hátrányos helyzetű, többségében cigány származású gyerekeknek születéstől felnőttkorig nyújt hosszú távon, egymásra épülő, tervezett oktatási és fejlesztő szolgáltatásokat, ahol minden gyerek egyéni figyelmet kap: a tanév minden hétvégéjén személyre szabott, önkéntesek által vezetett egyéni foglalkozásokon vesznek részt.

2020-ban új településen, Encs-Fügödön is elindultak a fejlesztő foglalkozások, és 2021-ben már itt is bevezették az InDaHouse koragyerekkori programját is. A 2021-es Rajzolj nekem! jótékonysági eseménnyel ezt a programot támogathatják a résztvevők.

A támogatás összege az A5 méretű egyedi grafika esetén: 8500 forint.

Időpont: december 12. vasárnap 10–18 óráig.

Helyszín: Bartók Pagony – 1114 Budapest, Bartók Béla út 5/A, vagy a kamerák előtt.

További részletek itt.





Ezeket olvastad már?
Újra élünk 80 – Filmvetítés 80 – 1 hét, 28 magyar film

Újra élünk 80 – Filmvetítés 80 – 1 hét, 28 magyar film

Történelmi filmklub – Fűző

Történelmi filmklub – Fűző

Mama, nézd! – A festőnő múzsája – tárlatvezetés kisgyermekeseknek

Mama, nézd! – A festőnő múzsája – tárlatvezetés kisgyermekeseknek

Tükröződések – koreai kalligráfia

Tükröződések – koreai kalligráfia

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás