RETRO RÁDIÓ

Eleven Ősz 2022 a Bartók Béla Boulevard Kulturális Negyedben





Megújult programözönnel várja a helyieket és a Bartók Béla Boulevard-ra látogatókat az Eleven Ősz nyárzáró fesztivál.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.23.
fesztivál Eleven Ősz

Ismét fergeteges művészeti, zenei és családi programokkal várja a látogatókat az Eleven Ősz a Bartók Béla Boulevard-on. „Ez a Mi utcánk” – hangsúlyozzák a szervezők, az utca üzleteit civil együttműködésben összefogó Bartók Boulevard Egyesület tagjai, akik most az egymás iránti bizalomra, megértésre helyezik a hangsúlyt, hiszen hitvallásuk szerint az életünket szebbé, jobbá tevő dolgokban lehet igazán, szívből együttműködni. Éppen ezért az Eleven Ősz ünnepének kezdetét, és egyben a találkozás örömét a mindennapok gondjainak letételével, a jelen pillanatra való fókuszálással egy közös seprés jelképes gesztusával indítják útnak.

Fotó: Facebook

Szeptemberben ismét megelevenedik a Bartók Béla Boulevard, azaz a kultúra beköltözik Újbudára, a Bartók Béla Boulevard Kulturális Negyedébe, a Gellért tértől a Móricz Zsigmond körtérig, illetve a Feneketlen tóig tartó szakaszra.

Love in street – hangzik a nyárzáró fesztivál gondolati magja, a szervezők ugyanis hisznek „a szeretet, a szerelem és a békesség mindent lefegyverző erejében. Hisszük, hogy ha néha-néha meg is tántorodunk, képesek vagyunk elemelkedni a félelmektől és bátran hinni a közös jó »mindenjóját«”! Képesek vagyunk megnyílni és bizalmat adni magunknak és egymásnak! Van erőnk kitárulkozni, megismerni, megérteni, Szeretni, Békében élni! Tegyünk együtt kísérletet a közös örömre, az együttnevetésre, a félelmeket legyűrő Szeretésre! Legyen az Eleven Ősz az az ünnep, amikor a portálok megtisztítása után vendégül látja az utca az ünnepre látogatókat, amikor is bátran szeretjük az utcazajt, kacagjuk a fényeket (melyek olykor világító »szellemi fáklyaként« égnek), megértjük a lényeget!” – állt a fesztivál nyári felhívásában.

Időpont: szeptember 23–24.

Az Eleven Ősz programjai megtalálhatók ezen a felületen.





Ezeket olvastad már?
Pendüljünk egy húron! - Zenés-bábos előadás

Pendüljünk egy húron! - Zenés-bábos előadás

Ilyen volt József Attila mentális állapota élete utolsó szakaszában

Ilyen volt József Attila mentális állapota élete utolsó szakaszában

Nézz táncbemutatókat és próbáld ki magad is!

Nézz táncbemutatókat és próbáld ki magad is!

Amazónia: van-e megoldás a betelepülők okozta gondokra?

Amazónia: van-e megoldás a betelepülők okozta gondokra?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás