Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ön egy olyan ember, akire nem lehet ráfogni, hogy különösebben álmodozó volna, vagy ne lenne képes reálisan látni a dolgait. Ha időnként mégis elragadják ideái, azért van ön mellett egy társ, aki visszafogja. Ne dühös legyen rá: köszönje meg neki!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nem kellene minden kis sérelmen annyira felbosszantania magát. Ez az időszak is, ahogy sajnos mostanában szinte mindegyik, a kelleténél is változékonyabb, de különösen a felsőbb hatalmakkal szemben nem jó kimutatnia a bosszankodását. Sajnos itt csak maga húzhatja a rövidebbet.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Újhold van a Nyilasban. Az Ikrek szülöttei a mai napot a kalandoknak szánják. Ha eddig nem volt bátorsága megtenni valamit, most végre erőt gyűjt hozzá. Régóta érlel már egy gondolatot: tegyen róla, hogy valósággá váljon!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Kellemes hétvégére, nyugodt napokra számíthat. Amit eddig alkotott, az bizalommal és elégedettséggel tölti el önt. Csak egyet kellene még megtanulnia: dicsérjen meg másokat is, ha azok jól teszik a dolgukat.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ön a végletek embere általában is, de mostanában még ezt is túlzásba viszi. Mielőtt kiabálni kezdene valakivel, győződjön meg róla, hogy valóban azt teszi-e, amit ön gondol. Az esti haragját pedig végképp tegye el másnapra.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Bár ön hajlamos rá, hogy túlságosan racionálisan közelítsen az érzelmi kérdésekhez is, most mégis meg tud nyílni a másiknak, és kifejezni gyengédségét, törődését. Használja ki a Nyilas újhold pozitív energiáit, most bármi sikerülhet, amibe belevág!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Újhold van a Nyilas jegyében, ami arra készteti, hogy megteremtse a harmóniát a családi életében. Ma remekül tud kapcsolódni a szeretteihez, olyan beszélgetésekben lehet része, amik során valóban őszintén át tudják beszélni a gondjaikat.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Párjával akadnak viták, és úgy érzi, néhány dolgot meg kellene beszélni, melyeket fontosnak tart. A Skorpió számára nagy kihívás a szerelem, de ez most inkább az összecsapások színtere – persze a szenvedélyesebbik fajtából, aminek a végén édes békülés van…

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Nap és a Hold együtt áll a Nyilasban. Remek lehetőségeket jelez ez az ön számára, a megújulás energiáit hozza el. Bármelyik életszakaszban is jár, most sikerül megnyitnia egy új periódust, bármilyen területen: a magánéletben, a karrierben egyaránt. Nagy szerencsét jelez önnek ez a bolygóállás!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Bakban járó Vénusz már az otthoni harmónia és családi rend megtalálásának esélyét szimbolizálja. Ha szingli, most nagyon is érdemes ismerkedni, mert az útjába sodorhat valakit a sors, aki mindenben megfelel az ideáljának.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Új ismeretségeket hozhat számodra ez a szombat, a barátok különösen fontos szerepet játszanak most az életedben. Egy fontos segítőd is közülük kerülhet ki – sőt, ki tudja, talán egy új szerelem is egy baráti ismeretségből bontakozik ki!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Bár túl sok a teher, ami rád nehezedik, most a tervek és nagy távlatok keresése ad a feszültségek alól némi mentesülést. A Nyilas optimizmusával most megtalálod minden helyzetben a kivezető utat, a konstruktív megoldást.