Kos (03. 21. – 04. 20.)

Lassítson egy kicsit, mert mások most alig bírják követni „gondolatfutamait”. Otthon legyen óvatos: ha olyan vitát provokálna ki, aminek egyetlen célja annak eldöntése, ki az úr a háznál, fogja vissza magát, mert később megbánhatja.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Amit mostanában kezd el, az rövid időn belül nagyszerű eredményeket hozhat. A csillagok nemcsak az erőt, de a kitartást is jelzik ehhez. Az intuíciója is felerősödik, most kiváló taktikai érzéssel igazodik el a lehetőségek között.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Tele lesz erővel, életkedvvel, szerelemmel, hittel. Sorsa kedvező fordulatot vesz, most pedig a sérelmeiért is elégtételt kap. Azt azért ne felejtse el, hogy szerettei aggódnak önért, most ne fogjon lehetetlen küldetésbe és új projektet se vállaljon!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ön nagyon együttérző – néha túlságosan is az. Most is hajlamos lesz a szívére venni mások problémáit, olyannyira, hogy az a saját magánéletének a rovására megy. Segítsen másoknak, de csak akkor, ha megkérik rá!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Hamar elbizonytalanodik, ha vitapartnerek közé keveredik, és szeretne mindkettejüknek megfelelni, és valahogy kilavíroznia helyzetből. Ez azonban nem biztos, hogy lehetséges. Hallgasson a szívére, az tudja a helyes megoldást!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma nehezére eshet megtalálni a közös hangot a barátaival. Alapvetően a megfogalmazásban van a hiba. Ha csak foghegyről, félvállról fogalmaz, aligha számíthat rá, hogy az üzenet el is jut a célszemélyhez.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Tanuljon meg a megérzéseire támaszkodni, ha így tesz, sokkal jobban ráérez a történésekre. Nem ártana, ha szívügyekben kitartó lenne és tántoríthatatlan, mert nem várt akadályokkal kell számolnia, de megéri küzdeni!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Érdemes mostanság újragondolni a terveit, megoldandó problémáit, mert új megoldásokat találhat rájuk. Remek hangulata van ma, ami nem is csoda, hiszen rengeteg bókot, elismerést zsebel be.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Most még nehezebben viseli a kritikát, főleg, ha a párjától kapja. Ne vesse el rögtön az ötletét, csak mert nem önnek jutott eszébe! Büszkeség helyett az engedékenység viheti előbbre a mai napon.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Kerülje el a hirtelen reakciókat! Most nem érdemes zsigerből reagálnia, még a támadásokra, bántásokra sem. A megértés, kedvesség még a vérmes támadásokkal szemben is jobb megoldásnak bizonyulhat.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Váratlan események követik egymást ma, de ez nem jelenti azt, hogy bármi oka legyen az aggodalomra. Ez lehet egy nyerő nap is, figyeljen oda minden információra, semmi ne kerülje el a figyelmét!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Kicsit labilis lelkiállapotba kerül. Fölösleges dolgokon rágódik, amelyek úgyis megoldódnak maguktól, vagy túlnőnek a cselekvőképességének a határain. Hívja fel egy bizalmasát, és mondja el neki, mi nyomasztja!