Aliza Kelly, a híres new york-i asztrológus közzétette, hogy mit lát, ha belenéz a jövő évi bolygómozgásokba. Azt mondja, 2020 nagyon szokatlan év volt, sok olyan bolygó-együttállással, ami nem megszokott, illetve sok szempontból különleges.

2020 fenekestül felforgatta az életünket és 2021 sem lesz kevésbé eseménydús, de sokkal pozitívabb lesz. A jövő év legfontosabb jellemzői a technikai fejlődés és az emberi kapcsolatok megváltoztatása lesz, véli Aliza Kelly. 2020 december 21-én elkezdődött a Vízöntő kora, amire a hirtelen változás és az új közösségek kialakulása is jellemző.

Az asztrológus azt is kifejtette, hogy sok kreatív energia fog felszabadulni, sok embernek támad új és jó ötlete, ami lendületet ad majd az üzleti életnek, de ez egyre inkább az online térben történik. A változások szerinte a politikai életben is megjelennek majd az egész világon, az emberek változtatásra vágynak, új vezetési stílusra, új irányvonalakra.

Melyek lesznek a “nehéz napok”?

Asztrológusok úgy vélik, az úgynevezett Merkúr retrográd időszakok azok, amikor minden nehezebben megy, otthon hagyjuk a telefonunkat, elhagyjuk a kulcsunkat, az utakon és a munkahelyünkön is “mindenki hülye”.

Aki hisz ebben, ekkor figyeljen oda jobban: január 30-február 21, május 29-június 11, szeptember 27-október 23