RETRO RÁDIÓ

Kiút az útvesztőből, ennek a csillagjegy ma jobbra fordulhat a sorsa





Nagyon fontos azonban, hogy ne térjen le a kijelölt útról.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.27.
horoszkóp

2022. július 27.

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A Merkúr és a Mars fényszöge meggondolatlansághoz vezet. Ma legyen nagyon óvatos, ne kapkodjon, ne rohanjon, mert ez a gyors energia most mindenben, a közlekedésben, a gondolkodásban, a döntéshozatalban is megnyilvánulhat.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Feszített tempóra számíthat ma, bárhol is legyen éppen. Szerencsére kezd már belerázódni, már nem idegesíti annyira a sietség. Éppen ezért nem is kapkod annyira, jobban átlátja a teendőit, és kényelmesebben végzi el. De mégis gyorsan.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

A Merkúr és a Mars fényszöge még az eddigieknél is szeszélyesebbé teszi. Most nagyon nehezen fókuszálja az energiáit, emiatt a munka sem megy valami gördülékenyen. Ráadásul vitákat is generálhat ez a bolygóállás...

Rák (06. 22.–07. 22.)

Idő kellene ahhoz, hogy megszokja a megváltozott körülményeit. Minél inkább ragaszkodik a régihez, az elmúlthoz, annál nehezebb időszakra számíthat. Ha az újra koncentrál, és arra fordít energiát, akkor viszont igazán élvezni fogja a helyzetét!

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

A magánéletében kompromisszumos megoldásokra kellene törekednie, nem lehet mindig ön a diktátor. Hiába, hogy a jó szándék vezérli... Hallja meg a mások véleményét is!

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Kezdenek jól alakulni a dolgai. Végre maga is látja már a kiutat az útvesztőből, amibe néhány kacifántos esemény vitte. A lényeg, hogy ne térjen le a kijelölt útról. Ha kitartó, akkor, mint midig, ismét hamarosan jóra fordul a sorsa!

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Gyorsan és jól végzi a munkáját. A kérdés csak az, vajon elég megbecsülést is kap-e érte? Ha úgy érzi, hogy minden tette üresbe hull, és sem a főnökétől, sem a családjától nem kap köszönetet, tegye végre szóvá!

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Ma úgy érezheti, semmibe veszik az akaratát a családtagjai, ráadásul ennek ellenére minden terhet önnek kell viselnie a családban. Ideje végre fordítania a sorsán. Kezdjen tárgyalásokat!

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Próbáljon meg kicsit kedvesebb lenni a párjához. Ha úgy hozta a sors, hogy együtt vannak, annak biztosan oka van. Magasabb síkokon csak a szeretet működik, csak az tarthat össze két embert. Minden más káprázat.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Új életet akar kezdeni, pedig még a régit sem fejezte be. Valaki a múltbeli tévedéseit veti az ön szemére, ezért ez a nagy pálfordulás. Nem kell azért mindennel szakítania, mert valamit valaha elrontott. Legyen válogatós!

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Ma nagyon jó lehetőségekhez segíthetik hozzá a csillagai. Fontolja meg jól, akar-e élni velük. Előfordulhat, hogy nagyvonalúan hagy kisiklani a keze közül egy jó alkalmat. Legyen szemfüles, és ragadja meg a pillanatot!

Halak (02. 19.–03. 20.)

Ma inkább hallgat a szívére, mint az eszére. És milyen igaza van! A megérzései ma tisztábban és jobb irányba vezetik, mint a meggondolásai. Ma bölcsen teszi azt is, ha az emberismeretére hagyatkozik. Akkor nem tudják becsapni önt.





Ezeket olvastad már?
Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

Szikra helyett lassú égés, ez a jó párkapcsolat titka – állítja a szakértő

Szikra helyett lassú égés, ez a jó párkapcsolat titka – állítja a szakértő

Heti horoszkóp: Ez a csillagjegy megszakít egy kapcsolatot – a saját érdekében

Heti horoszkóp: Ez a csillagjegy megszakít egy kapcsolatot – a saját érdekében

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás