RETRO RÁDIÓ

Ne tétovázzon ma a Mérleg, most a magabiztosság a nyerő!





Bizonytalankodik egy fontos kérdésben a Mérleg, pedig teljesen felesleges. Vedd észre, ha csak a félelmeid visznek tévútra.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.02.18.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Izgalmas napra számíthat: új feladatokat kap, amikkel első látásra talán nehéznek tűnik megbirkóznia, de sikeresen teljesít. Ez fellelkesíti, és új lendületet ad önnek. Ma mindenre képes! És mindent meg is oldhat!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold a Bika jegyén halad át. Ma ön kerülhet a figyelem középpontjába. A szíve szerint nem is tudja, hogy örüljön-e neki, vagy inkább keseregjen. A hírnév kétes értékű dolog. Legalább annyi előnye van, mint hátránya. Vértezze fel magát az irigyek ellen!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nyugtalan napja van: a belső elégedetlenségét hajlamos kivetíteni a környezetére. Csak akkor érzi jól magát, ha módja van kimozdulni: a szokásos kerékvágás ma önnek börtön. Legalább valami kis dologban csempésszen változatosságot az életébe.

Rák (06. 22. – 07. 22.).

Ma könnyen keveredhet összetűzésbe valakivel, akinek talán valóban keresztbe is tett az elmúlt időszakban. Ha láthatatlanul, és megragadhatatlanul is, de mégiscsak van valami konfliktus önök között. Most napvilágra kerül.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Most kifejezetten elszánt és határozott. Hiába indul nehezen a napja, semmi és senki nem tudja eltántorítani a céljától. Ezért meg is lesz a jutalma: a nap végére úgy érezheti, elindult a kibontakozás útján. Sohase adja fel!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Az egyik családtagja ma az átlagosnál nagyobb szerepet kaphat az életében. Valamilyen intéznivalója lehet vele kapcsolatban, esetleg fontos beszédtémává válhat. Álljon ki mellette, szüksége van önre!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Bizonytalankodik egy fontos kérdésben, teljesen feleslegesen. Vegye észre, ha csak a félelmei viszik tévútra! A bolygók jelzése szerint most a magabiztosság a nyerő!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Hold a Bika jegyében jár. Akármilyen problémája is van, ön ma az égiek kegyéből megoldást találhat rá. A munkahelyén és a családjában is számíthatnak önre. De ne essen abba a hibába, hogy akkor is segít, ha nem kérik. Azt arroganciának vélhetik egyesek.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Eltántoríthatatlanul halad az útján, és mit sem törődik a kisebb bukkanókkal, döccenőkkel. Nagyon is jól teszi, a győzelem most biztos, nézze továbbra is az összképet!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma a szokásosnál többet kell bosszankodnia olyan apró-cseprő ügyek miatt, amik felett máskor könnyedén átsiklott. A Bakokban megvan a rigolyásságra való hajlam. Ráadásul most saját magát találja túl rendetlennek, vagy a párját.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A mai napon a pénzszerzés lehet a legfőbb gondja. A költségei az utóbbi időben megnövekedtek, de ugyanakkor a kilátása a többlet szerzésére is megnő. Lehetséges, hogy ehhez esetleg pereskedésre, vagy hivatalos eljárásra is szükség lesz.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nagylelkűsége már megint nem ismer határokat. Adakozó kedvében van: vigyázzon, nehogy olyasmit is elajándékozzon, amit aztán később megbán. Azt is vegye figyelembe, hogy nem mindegy a mérték. A kevesebb néha több!





Ezeket olvastad már?
Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás