RETRO RÁDIÓ

Megvan a kulcs, hogy tegye rendbe a magánéletét







Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.04.15.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ha nemrég valami miatt összezördült a kedvesével, a mai nap igazán kellemes helyzetet teremt a békülésre. A Mars pozíciója a magányosoknak ígér izgalmas, új szerelmi tapasztalatokat!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha azzal indítja a napjait, hogy a problémák miatt rágja magát, elszalasztja a boldog perceket. Pedig adódik bőven, lehet, hogy mostanság inkább az apró dolgokban, de azokban biztos, hogy megtalálhatja!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nehezen kötelezi el magát, pontosabban nehezen tud ellenállni kedvese érzelmi zsarolásának. Pedig jó volna, ha nem az ő kedvéért, hanem saját érzései miatt adná fel a szingli életet. Valószínűleg vágyik is rá, csak a félelmei viszik tévútra. Ne hagyja!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A hosszú szélcsend után most hirtelen felpörögnek az események. A Rák érdekes természet: érzékeny és változékony, mégis van valami állhatatos és sziklaszilárd a jellemében. Ma mindkét oldala megnyilvánul, és akkor mutat erőt, vagy éppen lágyságot, amikor az szükséges.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Lesznek, akik már szinte sportot űznek abból, hogy kihasználják nagyvonalúságát. Ne olvadjon el, ha a kollégák a zsenialitását dicsérik, vagy azt hallja: ezt a feladatot csak ön tudja jól megoldani. Biztos lehet benne, hogy csak a saját munkájukat akarják áttestálni. Ha a főnöke dicséri meg, az persze más…

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Álljon a sarkára, és ne vonuljon vissza, ha a párja alaptalanul vádolja. Egy kiadós veszekedés olyan, akár a biztonsági szelep: kiengedhetik mindketten a gőzt, és utána nagyobb lesz a harmónia, mint valaha.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Talán még bizonytalan abban, hogyan induljon tovább, de egy váratlan esemény megadja a választ. És amit akkor, szinte végig sem gondolva, a megérzéseire hallgatva automatikusan tesz, az lesz a jó megoldás.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Érdemes ma végiggondolnia az elmúlt időszak eseményeit: rá fog jönni, hogy milyen sokat tapasztalt, tanult és fejlődött általuk. Mindannak a listája is jelentősen nőtt, amiért hálás lehet.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma valahogy megnyilvánulnak gyógyító képességei. Vagy olyan tanácsokkal segít egy barátjának, amelyek valóban kirángatják a nehéz helyzetből, vagy a saját életében látja meg azokat az összefüggéseket, amelyek könnyebbé teszik a lelkét.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Híres türelmét akkor veszíti el, ha sürgetik, illetve ha másokhoz kell alkalmazkodnia. Egyszerűbbnek tartja megcsinálni a többiek helyett is a munkát, minthogy elmagyarázza, mit hogyan kell. Azt azért ne hagyja, hogy mások arassák le a babérokat!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Óriási lelkesedéssel veti magát egy új feladatba, de valahogy semmi nem megy olyan zökkenőmentesen, ahogyan pedig kívülről elképzelte. A fölösleges erőfeszítés, az önhajszolás azonban nemcsak az erejét, de még az önbizalmát is felemésztheti. Próbálja meg lazábban kezelni a dolgot.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A magánélete elég kusza, mert nem tud dönteni. A boldogság titka most az, hogy adjon: minél több szeretetet, gyengédséget, törődést. Mindaz a jó, amit mások életében okoz, visszaszáll önre is.





Ezeket olvastad már?
Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás