Van, hogy az ember úgy érzi, vágyik valamire, de az első lépés megtétele a cél felé valamiért nehézkes. Téged mi tart vissza a megvalósítástól?

horoszkóp

Eláruljuk, mi tart vissza téged az önmegvalósítástól. A felismeréssel máris közelebb kerülsz a megoldáshoz (Fotó: Getty Images)

A Kos képtelen uralkodni az érzelmein, ezzel sokakat elijeszt maga mellől. Bár erős személyiségét sokan csodálják, de fontos tudni, hogy mely csatákat érdemes megvívni, és melyeket lenne jobb elengedni.

A Bika túlságosan makacs és nem bírja beismerni, ha téved, ami sok ellenségeskedéshez vezet. Abba kell hagynia a múlt felhánytorgatását. Néha elsőként önmagunknak kell megbocsátani…

Az Ikrek határozatlan, nehezen tud döntéseket hozni. Az életében mindenben van egy kis bizonytalanság, de ő megdermed a választás súlyától. Bátornak kell lennie, különben örökre egy helyben marad.

A Rák a bizonytalanság foglya, ez a kapcsolatait is megpecsételi. Első lépésként érdemes lenne megtartania magának a kétségeit, mert a legtöbb ember észreveszi a sok negativitást.

Az Oroszlán beképzeltnek tűnő, túlkompenzáló természete miatt sokakat eltaszít magától. Nem rossz dolog olykor alázatosnak lenni. Büszke lehet magára, de nem kell állandóan bizonygatnia.

A Szűz túlzottan kritikus önmagával szemben. Nem baj, ha nem vagyunk tökéletesek, a hibák hozzánk tartoznak. Nem szabad beleőrülni a tökéletesség hajszolásába.

A Mérleg könnyen függővé válik. Legyen szó kábítószerről, alkoholról vagy szerencsejátékról, ha valamibe belekóstol, olyasmibe keveredik, amibe nem kellene. Meg kell találni az egészséges dolgokat, amelyektől függővé válhat.

A Skorpió azt gondolja, mások mindig jobban járnak, mint ő. Ezt a gondolkodásmódot sürgősen meg kell változtatni, mert a kisebbrendűséget erősíti. Senki sem tökéletes, még ha kívülről annak is látszik!

A Nyilas könnyen belefut a hamis ígéretekbe még önmagával szemben is. Nem akar rosszat másoknak, de meg kell tanulnia reális célokat kitűzni és nemet mondani, különben elveszíti a hitelességét.

A Bak nagyon előítéletes. Ahelyett, hogy közös pontokat találna, keresi, hogy valaki miért nem olyan, mint ő. Nem érdemes önmaga egy másik verzióját kutatnia, az nem segít a jobb emberré válásban.

Néha úgy tűnik, hogy a Vízöntő csak önmagában bízik meg. Bár jó óvatosnak lenni, így könnyebb ellökni is a jó embereket. Nyitottnak lenni nem egyenlő a gyengeséggel.

Az összes csillagjegy közül a legféltékenyebb a Halak. Ez tönkreteszi a kapcsolatait és arra készteti, hogy megkérdőjelezze önmagát és másokat. Bár a féltékenység érzését nem tudja kiiktatni, azt szabályozhatja, miként reagáljon egy-egy helyzetben.