Horoszkópod leleplezi, így fejezed ki valójában az érzelmeid





Mindenki máshogy fejezi ki magát. Csillagjegyed árulkodik arról, hogyan mutatod ki gondolataid, érzelmeid. Igazat fedtünk fel rólad?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.25.
önkifejezés

A Víz jegyűekről azt mondják, ők érzelmeik elrejtésének mesterei, míg a Tűz jegyűek lobbanékonyak. Lássuk, mi derül ki rólad a horoszkópod alapján!

Fotó: Shutterstock

Ha a Kos nem tud elmélkedni érzésein, az stresszt és elidegenedést vált ki. A jegy szülöttjei rohanó életet élnek, nincs idejük töprengeni, ezért nem tudják kezelni érzelmeiket. Nem ritka, hogy dührohamot kapnak.

A Bika nem szereti, ha gyengének vagy sebezhetőnek tűnik. Amikor ideges, inkább visszavonul, minthogy megmutassa kiszolgáltatottságát. Mások egészen addig nem fogják tudni, milyen zűrös helyzetbe került, amíg túl nem jut rajta.

Az Ikrek vidám emberek, mindig mosolyt csalnak mások arcára. Általában csendesek, maguktól nem kezdenek panaszkodni. Bíznak benne, hogy szeretteik rájönnek, ha rosszul érzik magukat. Erre viselkedésük finom változásaiból lehet következtetni.

A Rák nagyon érzékeny, pillanatok alatt képes sírva fakadni a boldogságtól vagy a szomorúságtól. Elég a szemébe nézni ahhoz, hogy kiderüljön, mit érez. Érzelmileg szeszélyes, de azonnal megosztja környezetével, ami zajlik benne.

Az Oroszlán megállás nélkül beszél az érzéseiről, gyakran drámázik is. Szenvedélyes, ami a történések felnagyításában is megnyilvánul. Ha ideges, azt azonnal ki kell adnia magából.

A Szűz megszállottan kielemzi minden érzését. Az egymásnak ellentmondó érzelmeket muszáj semlegesítenie, ehhez minden apró gondolatot helyre tesz magában. Analitikus gondolkodása hozza nehéz helyzetbe, hisz az érzések nem mindig logikusak.

A Mérleg a lehető legjobban kerüli az érzelmek kifejezését, mert nem akar ingatagnak tűnni. Nehezen nyílik meg, elfojtja gondolatait, akár önpusztításhoz is folyamodik. Ha boldog, azt maximálisan kiélvezi.

A Skorpió intenzív és ingatag, minden érzését nagyon mélyen éli meg. Nem felejt, haragtartó típus. Mindig megtalálja a módját, hogy kifejezze magát.

A Nyilas könnyen provokálható, hajlamos a dühkitörésre. Minden erejével igyekszik elkerülni a kellemetlen helyzeteket és igyekszik a pozitív dolgokat látni. Mivel természeténél fogva impulzív, az a legjobb, ha kicsit lehűti magát és csak aztán foglalkozik a problémás helyzettel.

A Bak pesszimista, szívügyekben sebezhető. Természetesnek veszi, ha az élet olykor szerencsétlen helyzetet hoz. Csak megbízható személynek beszél problémájáról, inkább befelé forduló típus. Ha panaszkodik valakinek, az a személy különlegesnek érezheti magát amiért megnyílik neki.

A Vízöntő el akarja hinni, hogy semmi sem akkora baj. Emellett egészen addig kitart, amíg már túl késő. Szeret a dolgok felszínén lebegni, ahelyett, hogy mélyre merülne, így hajlamos kerülni az érzékeny helyzeteket.

A Halak mély érzésű, szívében sok a szomorúság. Szentimentális csillagjegy, aki minden helyzetben jól boldogul. Ha fájdalmas életszakaszhoz ér, akkor az a legjobb, ha belekezd valamibe, ami eltereli a figyelmét. Ha elméje megnyugszik, produktívvá válik.





Ezeket olvastad már?
99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás