RETRO RÁDIÓ

Ezeknek a csillagjegyeknek ígér szerelmet ez a hét





Buli, szerelem, kikapcsolódás, sok mindent tartogat az elkövetkező pár nap.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.28.
horoszkóp

Kos

III. 21.–IV. 20.

Itt az ideje egy komolyabb szünetet tartani és pár szabadnapot kivenni, vagy ha erre nincs mód, menj el több alkalommal is a közeli erdőbe vagy mezőre sétálni vagy futni. Szükséged van a pihenésre, mert nehéz időszak következik.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Próbálj meg változtatni a stílusodon, különben nem sok jót remélhetsz szerelmi téren. Egy kis edzés és egy kis ruhatárfrissítés jót tesz majd a külsődnek, és így a kapcsolataidnak is! A napokban nyugodtan menj el buliba ha hívnak, mert izgalmak várnak rád!

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Most az egészséged legyen az első helyen! Tedd meg az első lépéseket magadért! Eleinte nehéz belevágni a hosszabb procedúrákba, de ezt már nem halogathatod tovább. Kedveseddel használjátok ki a kellemes, őszies időt! Sétáljatok, lazítsatok, borozzatok!

Fotó: Shutterstock

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Egyre jobban zavarnak a körülötted lévő, nem használt, régi dolgok. Szedd össze őket és szabadulj meg tőlük, de vigyázz: van azért még egy-két tárgy, amit pénz hiányában kár lenne elkótyavetyélni. Van egy ember is, akitől megszabadulnál, de ez ne hirtelen döntés legyen!

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Úgy érzed, szeretnél pár gyors, fájdalommentes, ám annál hatásosabb változást a külsődön. Ha ez így van, foglalj helyet a megfelelő helyekre és dobd fel a fizimiskádat! Hálás leszel még azért a pillantásért, amit attól kapsz majd, akitől nagyon várod!

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Mostanában túl sokszor érzed magad kimerültnek a kemény munka, majd az edzések után. Néha engedd meg magadnak, hogy kihagysz egy futást vagy egy erősítést. Egy pihenős, romantikázós, spontán este már igazán beleférne az életedbe. Valaki értékelné!

Fotó: Shutterstock

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Figyelj oda minden kis apró eseményre az életedben, ugyanis mostanában komoly dolgok dőlhetnek el veled kapcsolatban. Lehet, hogy már ott van egy ideje a közeledben az az ember, akire vágysz, csak még nem merted elhinni. Ő is vonzódik hozzád!

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Zsúfolt egy hét lesz ez, mindenféle érzelemmel megspékelve! Egy személy mostanában folyamatosan tönkreteszi a napjaidat, de ne hagyd! Valószínűleg annyi is elég, hogy egy kicsit hátrébb vonulsz és nem harcolsz vele. Lehet, hogy ez valójában egy szerelem kezdete!

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Meghívást kaptál egy olyan rendezvényre, amelyre nincs kedved és energiád elmenni, de tartasz a következményektől. Ne tedd! Ha igazán fontos vagy ezeknek az embereknek, akkor meg fogják érteni a gyenge lábakon álló, ám annál kedvesebben elmondott kifogásaidat.

Fotó: shutterstock

Bak

XII. 22.–I. 20.

Úgy érzed, még soha nem volt ilyen jó a kapcsolatod a kedveseddel és ezt már nem is lehet fokozni. Ha ez így van, komolyan elgondolkodhatsz a szerelmetek elmélyítésén. Legyen az egy vallomás, egy kulcs a lakásodhoz, mindent értékelni fog a szerelmed!

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Régóta őrzöl egy titkot, amit szeretnél megosztani a családoddal, de eddig nem merted. Most lesz egy kiváló alkalom arra, hogy elmond, ami a lelkedet nyomja és segítséget is kaphatsz. Gondold át alaposan, hogy mit tegyél. Hallgass a megérzéseidre!

Halak

II. 20.–III. 20.

A bizalom és az optimizmus nem ugyanaz. Bár szeretsz segíteni másokon, azért tartsd meg a távolságot, ugyanis van pár ember, aki túl sok terhet rakna rád, mert szeretik kihasználni a jóságodat. Védd magad, neked is egy életed van ám!





Ezeket olvastad már?
Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás