Három tipp, ha a tökéletes táskát keresed 2021-re





2021 sok változást hoz a világunkban, ám egyvalami biztosan állandó marad: a női táska továbbra is az egyik legfontosabb kiegészítőnek számít majd a divatot figyelembe véve. De hogyan találjuk meg a legjobb táskát 2021-re? Mit vegyünk figyelembe? Hol keresgéljünk? Ebben segítünk három egyszerű tippel! (x)



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.20.
divatos kiegészítők

 

  • Ne hagyd magad befolyásolni!
  • A tökéletes női táska beszerzésével szeretnéd megalapozni a jó 2021-es évet? Vág bele, és ne hagyd magad befolyásolni. A világ változik, igaz ez a divatra is, ahol a táskák jelentősége nem csökkent ugyan, ám egyre szabadabban lehet választani a lehetőségek közül. Tetszik egy táska? Ha teheted, jó döntésnek érzed, vásárold meg! Persze át lehet nézni a divattanácsokat, lehet követni a trendeket, igazodni a legfrissebb modellekhez, a legfontosabb mégis az, hogy olyan női táska kerüljön az oldaladra, amelyik kedves a szívednek. A táska hasznos kiegészítő, hiszen rengeteg apróságnak juthat benne hely, azaz a legnagyobb szabadosság közepette sem ajánlott elfeledkezni a praktikusságról, mint erényről. Vásárlás előtt mindig át kell gondolni, milyen célra keresel női táskát, ahogyan azt sem árt tisztázni, milyen funkciókkal, kialakítással kell rendelkeznie az eszköznek, hogy megfelelően kiszolgálja az igényeidet. Ezzel együtt azonban az is fontos, hogy örömmel vedd meg a kinézett modellt, azaz a két különböző szempont között próbáld megtalálni az egyensúlyt.

    Forrás: freepik

  • Nincs ötleted? Inspirálódj!
  • Ha nincs meg a fejedben az álomtáska, érdemes alaposan utánanézni a lehetőségeknek a döntés előtt. Egy női táskát nem szabad úgy megvenni, hogy „jó lesz az”, egész egyszerűen így csak a pénzt költi az ember, a szívének, lelkének nem kedvez a vásárlással. Ha nincs ötleted, inspirálódj. Nézd át például a CCC webáruházát, ahol rengeteg modell közül választhatsz: https://ccc.eu/hu/taskak/noi-taskak. Ezek általában elérhető áron állnak rendelkezésre, azaz a pénztárca vastagsága sem szabhat határt a cselekedeteidnek. Ami a 2021-es trendeket illeti, a vékony láncos táskák kifejezetten népszerűek, ahogyan azok is közkedveltek, amelyek valamilyen alakzatot formálnak. A téglatest, gömb, vagy éppen kocka formájú megoldások elég extravagánsak ahhoz, hogy bármilyen natúr szettet fellendítsenek, azaz hogy magukra irányítsák a figyelmet. Ha tetszik egy ilyen modell, már csak a tökéletes színt kell megtalálni a vásárláshoz – a jelek szerint a barna lesz idén a legmenőbb.

  • Gondolkozz tudatosan!
  • Az impulzusvásárlás helyett 2021 a tudatos beszerzések éve lesz. Azzal, hogy megváltozott, bizonytalanabb lett a környezetünk, érdemes átgondolni minden kiadást, ez a táskavásárlásra is igaz. Olyan modellt kell keresni, amely valóban a hasznodra lesz, nem csak a szekrényben várja majd a sorát. Ehhez az kell, hogy felmérd az igényeidet, majd a szíved mellett az eszedre is hallgass a döntésnél. A felesleges költekezés megelőzése egyrészt környezettudatos cselekedet, másrészt kíméli a bankszámlát is, pénz spórol a mindennapokra. Természetesen egyénfüggő, hogy kinek mi fér bele, de az okos, átgondolt döntés anyagi helyzettől függetlenül mindenki számára előnyös. A női táska kiválasztása a fenti szempontok alapján nem lesz egyszerű 2021-ben, de azért így is meg lehet találni a tökéletes darabot. Ehhez azonban a szívednek és az eszednek is a helyén kell lennie.

    (x)





    Ezeket olvastad már?
    99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

    99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

    „Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

    „Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

    Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

    Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

    61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

    61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

    Top hírek





    Ezek is érdekelhetik



    Hírlevél-feliratkozás