Egy százados és egy volt kollégája az éjszaka közepén Ukrajnában a Poltava megyei Csavelcsa községben követték el megbocsáthatatlan tettüket. A cselekményt még elfogadhatatlanabbá teszi az a tény, hogy az áldozat egyedül neveli gyermekét, második csemetéjével pedig jelenleg terhes. Az incidensről a podiji.karpat.in.au helyi híroldal számolt be.

A két rendőr brutálisan megerőszakolta a terhes nőt (Képünk csak illusztráció fotó: GettyImages)

„A megyei rendőrség sajtószolgálatának jelentése szerint október 12-én 8:00 órakor érkezett a bejelentés egy nőtől a Lubinszki járásból arról, hogy éjjel két férfi megerőszakolta. A nő által megnevezett egyik elkövető a körzeti rendőrtiszt, aki szeptember 30-ától a szabadságon van. Az ügyben nemi erőszak címén indult büntetőeljárás” – írja a híroldal.

Ihor Moszijcsuk helyi parlamenti képviselő azt írta Telegram-csatornáján, hogy a két férfi az éjjel rátörte az ajtót a terhes nőre, és bestiálisan megerőszakolták. Az eset után az asszonyt belső vérzéssel kezelik a kórházban. A politikus hozzátette: a két rendőr egyenruhában rohangál a faluban, és a járásban komoly összegeket ajánlva a hosszú börtönbüntetéssel járó cselekmény eltussolásáért.