Kevin nélkül nincs karácsony… Idén a filmrajongóknak lehetőségük nyílik majd arra, hogy ellátogassanak a filmben népszerűvé vált házba.

Ugyanis a szerencsések december 12-én, a film eredeti helyszínén, a chicagói családi házban szállhatnak meg, sőt az élmények fokozása miatt, a házban a Devin Ratray, a Reszkessetek, betörők! Buzz-a lesz a vendéglátó – írja a People.

Kevin gyorskajáját is megkóstolhatjuk Fotó: TV2

A különleges látogatáson legfeljebb négy fő vehet majd részt, akik bemehetnek a házba és ott is aludhatnak, mindamellett maguk állíthatják fel a csapdákat, és összebarátkozhatnak az Axl nevű pókkal is. A december 12-ei eseményen természetesen az étel is biztosított és a vendégek Kevin gyorskajájával is jól lakhatnak, de falatozhatnak a chicagói stílusú pizzából, és a „magas tápértékű, mikrózható sajtos makarónit” is megkóstolhatják.

„A dekoráció pontosan ugyanúgy fog kinézni, ahogy 31 évvel ezelőtt, beleértve ebbe a nasikat és a trükköket is” – mondta Ratray.

Lesznek csapdák, de semmi veszélyes. Minden felbukkan, ami az eredeti filmben is, kivéve az arcba vágódó festékes bödönöket” – mesélte a filmben is szereplő színész, aki az eseményen az érkező vendégeket látja majd vendégül.