A koronavírus egészen új kihívások elé állított mindenkit, kevesebbet járunk el otthonról, és kevesebb emberrel találkozunk, de ezek nem csak ránk vannak hatással. Az Fővárosi Állat- és Növénykert lakói már hónapok óta csak a gondozóikkal találkoznak, hiszen az állatkertnek is be kellett zárnia a vírus miatt.

Néhány napja újabb felirat jelent meg az állatkert főbejáratán: ismét egy látogató üzent, hogy mennyire hiányzik neki az állatkert. A korábbi hasonló üzenetekre válaszul az állatkert már korábban közzétett két videót is, és a kert dolgozói a bejáratra is kiírták – az összes szolgálatban lévő munkatárs aláírásával —, hogy az állatkert is nagyon hiányolja látogatóit” — tájékoztatott a budapesti intézmény.

A Fővárosi Állat- és Növénykert a Facebook-oldalán osztott meg egy nagyon aranyos válaszvideót. Arun, a kiselefánt reagált az „aláírásával” az egyre több levélre, amit az állatkert kap. Rányomta a kis tappancsát egy papírlapra, így üzent minden rajongónak, aki már nagyon hiányolja a sétát a parkban.

„Hiányoztok! Arun, a kiselefánt »írt« nektek! Egyre csak érkeznek az üzenetek hozzánk: megértjük, hogy hiányzunk, ezért most arra gondoltunk, hogy válaszunkat Arun, a kiselefánt »írja alá« talplenyomatával” — írták a bejegyzéshez.

Hiányoztok! Arun, a kiselefánt "írt" nektek!
Egyre csak érkeznek az üzenetek hozzánk: megértjük, hogy hiányzunk, ezért…

Posted by Fővárosi Állat- és Növénykert on Tuesday, March 2, 2021