Valódi rémálmot élt át az a hatgyerekes, egyedülálló apuka, akinek a legkisebb gyereke kiugrott a haladó autóból. Az ausztrál család azért indult útnak, hogy egy közeli kempingben kikapcsolódhassanak, ám szörnyű tragédiába torkollott a kiruccanás. A hétéves kis Kahlessi Roser az esést követően súlyos fejsérüléseket szenvedett, amibe a kórházban belehalt.

„Szeretlek, nagy lány vagy”

A teljesen összetört családapa, Kim Roser őszintén beszélt a tragédiáról és a borzalmas látványról.

„A gyerekek beugrottak a kocsiba, aztán elindultunk vizet venni, és nem tudom mi történhetett. Azt hiszem, megpróbált kiugrani az ablakon, mielőtt az autó megállt, hogy elsőként szálljon ki” – mondta Roser a 7NEWS-nak. „15 km/h-val, vagy talán lassabban mehettünk. A 13 éves lányom ült mellette és csak hallom, hogy a nevét, „Kahleesi” kiabálja. Hátra- néztem, és a kocsiból kiszállva egyből odaszaladtam hozzá. Láttam, hogy vér folyik ki a füléből és teljesen össze van csavarodva, szörnyű látvány volt. Nem tudom, hogy a feje nekiütközött-e a keréknek, vagy mi történt. Nem tehettem mást, mint megfogni a kislányom kezét, a szemébe nézni, és azt mondani, hogy „Kahleesi, csak nézz a szemembe, babám”, és azt mondom: „Szeretlek, nagy lány vagy”. Kemény vagy, minden rendben” – emlékezett vissza a kislány apukája, aki térerő hiányában nem tudott segítséget hívni, ezért a közeli kórházba sietett lányával, ahol az életét nem tudták megmenteni.

 

A szerveit eladományozzák

„Összes szervét eladományozták, hogy megmentse más gyerekek életét – ezt szerette volna” – magyarázta az egyedülálló apa. „Ilyen ember volt ő, azt mondta: Apa, ha meg tudom menteni mások életét, tedd meg. Olyan volt, mint én, egy mini- én – én is bármit megtennék bárkiért.”

 

A családnak elkezdtek adományt gyűjteni, hogy segítsenek fedezni a temetési költségeket.