Nehéz terhet kell a vállukra venniük a Bikáknak, most legyenek önzetlenek!





Sokaknak lesz könnyed a mai nap, több jegy szülöttei is jó társaságra, könnyed beszélgetésekre számíthatnak, de a Bikáknak sajnos nem lesz ilyen könnyű helyzetük.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.04.
horoszóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ha folyton éppen az ellenkezőjét teszi, mint amit mond, azzal teljesen összezavarja a környezetét. Amit a mai napon kigondol, ahhoz végre érdemes lenne tartania magát. Az ötlet jó, s még annál is jobb a megvalósítás.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Valaki az ön támogatására szorulhat: ne tagadja meg tőle a segítséget! Egy családtagja miatt is nagyobb anyagi, vagy érzelmi terhet kellhet magára vállalnia: ez eleinte kellemetlenül érintheti. Az őszinte beszélgetés segít.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Merkúr már előre halad és ennek napról napra erősebben érezheti kedvező hatását. A mai napon például a társaság középpontjává válhat. Optimistán telik a napja, és a jó kisugárzás elnyeri jutalmát: mindenki az ön társaságára vágyik.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Valaki választás elé akarja önt állítani, így akarja kicsikarni önből, amit igazából ő szeretne. Csak akkor hajoljon meg az akaratának, ha ezért ön is kap cserébe valamit. Különben rosszul fogja érezni magát.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Érzelmileg kissé túlfűtött lehet a mai napon. Ez nem baj, ha ezek az érzelmek pozitívak, és kiegyensúlyozottak. Ellenkező esetben próbálja megnyugtatni a lelkét, szellemét, testét gyógyteákkal.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A mai napon jobb lenne elkerülnie a lehetséges konfliktushelyzeteket. Ezért ha van választása, akkor inkább csak olyanokkal találkozzon, akik felől biztos lehet, akik nem jelentenek kihívást az ön számára. Jó barátok, közeli családtagok. Kerülje a rossz szomszédokat!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Mérleg jegyében járó bolygók nagyon kedvező időszakot jeleznek! Párkapcsolata sohasem volt stabilabb, minden látszat ellenére. Az érzelmei őszinték, és végre eljutott odáig, hogy ezt ki is mondja a kedvesének. Mindent ugyan nem tud szavakban kifejezni, de amit lehet, azt igenis kell.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A mai napon lesz néhány pillanata, amikor a szokásosnál ingerlékenyebbé válik. Az sem lehetetlen, hogy a mérgét olyasvalakin tölti ki, akit amúgy a szíve csücskének tart. Bizonyítsa be neki, hogy ez csak múló rosszkedv.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Önben nagyon sok az energia: fordítsa valamilyen hasznos célra! Rengeteg az elintézetlen ügye, most ezekre is pontot tehet. Érdemes is lenne, mert lelkileg is nagyon megkönnyebbül, ha ezektől végre megszabadul.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A környezetét, az emberi kapcsolatait csak akkor tudja jó irányba vezetni, ha tisztában van saját magával is. A lehetőségeivel és értékeivel éppúgy, mint a hibáival és a korlátaival. A szembenézés ma szükséges.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Gondolkodásában, az életről, a világról alkotott elképzelésében mostanában sok pozitív átalakuláson ment keresztül. De még mindig hoz új tapasztalatokat a sorsa. Sok a tanulnivalója, de mindez a hasznára válik, örüljön neki!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A baráti köre széles és színes, és most még további módja adódik arra, hogy bővítse azt. Olyasvalakivel is megismerkedhet ma, aki több is lehet az ön számára, mint pusztán barát. Persze, ha ön foglalt, legyen óvatos!





Ezeket olvastad már?
Halálos ágyán vallotta be szörnyű tettét az idős férfi

Halálos ágyán vallotta be szörnyű tettét az idős férfi

Megdöbbentő: így védekezett a nő, aki fehérítőt itatott a 3 éves lányával

Megdöbbentő: így védekezett a nő, aki fehérítőt itatott a 3 éves lányával

Elárulta a szakember: ezt látják az emberek, mielőtt meghalnak

Elárulta a szakember: ezt látják az emberek, mielőtt meghalnak

Gyerekeiket féltik a szülők Pomázon – kitálalt egy édesanya, mi folyik ott fényes nappal

Gyerekeiket féltik a szülők Pomázon – kitálalt egy édesanya, mi folyik ott fényes nappal

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás