RETRO RÁDIÓ

Ez lesz ma! Mutatjuk a nap legfontosabb történéseit





A Metropol összeszedte a nap legfontosabb eseményeit, hogy milyen időnk lesz és melyik kerületben kell figyelnünk a közlekedésre.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.24.
ez lesz ma február 24.

18 fok, igazi tavaszi idő lesz!

Bár éjjelente még mínuszok is előfordulhatnak, és ma reggel még több helyen ködös időre ébredhetünk, a köd és a felhők nagy része azonban napközben feloszlik és több helyen kisüt majd a nap. Számottevő csapadékra nem kell számítani, igazi tavaszias időnk lesz, maximum gyenge széllel. A csúcshőmérséklet 12 és 18 fok között alakul, viszont a felhősebb, ködösebb helyeken hidegebb maradhat az idő. A hétvégére kicsit hűvösebb jön, maximum 10 fokig megy fel a nappali hőmérséklet, de az igazi tél már nem tér vissza februárban...

Megint nagyot ugrik felfelé a benzinár

Tovább emelkednek a benzinárak! Mától a benzin átlagára 6 forinttal, míg a gázolajé 4 forinttal nő. Így a 95-ös benzinért literenként átlagban 410 forintot, a gázolajért literenként 425 forintot kell fizetnünk a magyar kutakon. Február eleje óta folyamatosan növekednek az üzemanyagárak.

Forgalomváltozás a Budai Várban

Delegációk biztosítása miatt több helyen is forgalomkorlátozásokra és parkolási korlátozásokra kell számítani az I. kerületben. A változások szerda este nyolc órakor kezdődnek és csütörtök hajnalig tartanak. A részleteket ezen a linken találja meg. A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy ne a megszokott módon vezessenek. Indulás előtt tájékozódjanak az esetleges forgalmi változásokról.

HÉV-pótló buszok járnak a Boráros térig

A MÁV-HÉV Zrt. a H7-es (csepeli) HÉV vonalán található 70 éves Kvassay híd felújítását a korábbi közleményében meghatározott határidőben befejezte. A HÉV-közlekedés autóbuszos pótlása a Boráros térig egy további jelentős beruházás miatt a már megszokott formában várhatóan 2021. augusztus 31-ig tart. A pótlás ideje alatt a HÉV Csepel és a Kvassay hídnál létesült ideiglenes végállomás között jár; a Kvassay hídtól a Boráros térig pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Zajlik a középső szakasz felújítása

Folytatódik az M3-as metró felújítása a középső szakaszon, a Lehel tér és a Nagyvárad tér között. A kimaradó szakaszokon metrópótló autóbuszok közlekednek. A pótlásba sok segédjárat is besegít. A felújítással kapcsolatban további információk a bkk.hu-n érhetőek el.





Ezeket olvastad már?
Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás