Ennél amatőrebb betörővel nem igen lehetett dolguk még a magyar rendőröknek: egy 47 éves tápiószelei férfit kaptak el az egyenruhások, miközben végignézték, ahogy bénázik. Egy kutyasétáltató szúrta ki először, hogy egy gyanús alak megpróbál betörni egy ingatlanba, ahol később már nagy csörömpölést is hallott. Azonnal értesítette a rendőröket.

Illusztráció (Pixabay)

A nagykátai zsaruk percek alatt érkeztek a helyszínre, ahonnan éppen egy férfi próbált átmászni a kerítésen. Az első pillanatban tudták, hogy nem a ház tulajdonosával van dolguk. Megvárták, míg a férfi a kerítésen átvonszolja magát, aztán záporoztatták is keresztkérdéseiket, ruházatát átvizsgálták – közölte a rendőrség.

Két félliteres pálinka és egy forgalomból kivont 200 forintos volt K. Zsolt zsákmánya, tettét esélye sem volt tagadni. A rendőrök a lopott italt és bankjegyet lefoglalták, azt tulajdonosának visszaadták. A Nagykátai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a férfival szemben lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.