RETRO RÁDIÓ

Szexi szerelésben Selena Gomez, Nanushka ruhába bújt – Fotó!





Elképesztően sikeres napokat tudhat maga mögött a magyar divatmárka. A napokban rendezték meg az A View by Nanushka című fotókiállítást a cég londoni boltjában a London Fashion Week keretén belül, és sztárok sorát lehet most már a kollekció legfrissebb darabjaiban látni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.27.
divat

Selena Gomez végre visszatért a képernyőre, az Only Murders in the Building című sorozatban vállalt szerepet, melynek máris itt a második évada. Ennek kapcsán a napokban egyik jelenésről, interjúról a másikra jár, és persze minden alkalommal újabb és újabb szuper szetteket visel. Los Angelesben például most egy őrületesen szexi Nanushka fekete vegán bőr szoknyában ment vacsorázni, amivel teljesen elkápráztatta a rajongókat – szúrta ki a Ripost.

A Sándor Szandra által alapított cég, a Nanushka már évek óta óriási népszerűségnek örvend a legnagyobb sztárok között is Hollywoodban. Szinte már nem is tudjuk számon tartani, hogy hány híresség viselte az elmúlt időszakban a magyar divatmárka darabjait különböző eseményeken, alkalmakkor. Selena Gomez pedig már évek óta lelkes rajongója a márkának, már nem először választott magának egy izgalmas darabot a magyar tervezőnő gardróbjából. Ezúttal ebben a magas derekú, vegan bőr szoknyában hódított, és kíváncsian várjuk, még milyen darabokat villant meg hamarosan a Nanushka kínálatából.

Fantasztikus fotókiállítást is rendezett a Nanushka

Ahogy azt már említettük, a rohamosan fejlődő márka nemcsak a vásárlók, de a sztárok szívét is elrabolta. De sikerei itt továbbra sem érnek véget. A hetekben egy fantasztikus fotókiállítást is szerveztek, A View by Nanushka címmel, amelynek nyitórendezvényére a Nanushka londoni boltjában került sor. A fotókiállítást a London Fashion Week keretén belül tartották.

A rendezvényen bemutatták Esther Theaker, Vic Lentaigne, Chloé Le Drezen, illetve a Zac Bayly-Scandebergs duó fotóit. Ezzel kapcsolatban Sándor Szandra, a Nanushka alapítója nyilatkozott, aki egyben a magyar divatmárka kreatív igazgatója is. Sándor Szandra elmondta, hogy a Nanushkát mindig is vonzotta és inspirálta a feltörekvő művészek energiája és egyedi kreativitása. A magyar divatmárka alapítója nagyon izgatott volt az esemény miatt, értékelése alapján a Londoni Divathét részét képező, A View by Nanushka című fotókiállítás egy komoly ugródeszkát jelent a feltörekvő tehetségek számára, azáltal, hogy a brit főváros közönsége elé tárja ezeket a gyönyörű alkotásokat.

Sándor Szandra hozzáfűzte: „Nagyon szeretnének a vendégeiknek egy olyan teret adni, ahol autentikus módon fedezhetik fel a művészetet és foglalkozhatnak vele. A legfontosabb termékeink egy életstílust ölelnek fel, a boltban ezek mellett fontos szerepük van az antik műtárgyaknak is”.

A szeptember 17-i nyitórendezvényen olyan vendégek vettek részt mint: Poppy Ajudha, Leila Farzad, Joe Sweeney, Raven Smith, Bryanboy, Susie Lau, Otamere Guobadia, Emmanuel Lawal, Dechlan Chan, Yu Masui, Andrew Georgiades és Jude Taylor – áll a londoni divathét közleményében.

Óriási üzleti siker A több mint tíz éve működő magyar divatmárka nemzetközi sikereiben vitathatatlan érdeme van a GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelőnek, amely hatalmas lehetőséget látott a Nanushkában, ezért az általuk kezelt EXIM Növekedési Alap 2016 végén úgy döntött, hogy befektet a márkába. A Nanushka 2016-ot még 335 millió forintos árbevétellel zárta, idén ez az összeg már a 6 milliárdot is meghaladta, a viszonteladók száma pedig ebben az időszakban 60-ról 200-ra növekedett. A cég 2018 májusa óta nyereségesen működik.

 





Ezeket olvastad már?
Legyőzte a gyilkos kór, elhunyt a népszerű énekes

Legyőzte a gyilkos kór, elhunyt a népszerű énekes

Szem nem marad szárazon: sírva ölelte egymást Lékai-Kiss Ramóna és szerelme a kézilabda-válogatott mindet elsöprő győzelme után

Szem nem marad szárazon: sírva ölelte egymást Lékai-Kiss Ramóna és szerelme a kézilabda-válogatott mindet elsöprő győzelme után

„Cuki Benike” – édes fotón mutatta meg kisfiát Szinetár Dóra

„Cuki Benike” – édes fotón mutatta meg kisfiát Szinetár Dóra

„Fülikém? Mi a baj?” – barátjáért aggódik Csuti, sírva jelentkezett be a TV2 sztárja

„Fülikém? Mi a baj?” – barátjáért aggódik Csuti, sírva jelentkezett be a TV2 sztárja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás