Hetek óta megállás nélkül gyakorol Horváth Tamás és táncpartnere, Sipos Viktória. A Dancing With The Stars versenyzőpárosának mindkét tagja végtelenül maximalista, és ennek szellemében készülnek az élő adásokra is.

„Viki még nálam is maximalistább, és bár mindketten erős egyéniségek vagyunk, nincsenek súrlódások közöttünk. Hálás vagyok neki, mert bár tisztában vagyok a tudásommal és a képességeimmel, ő mégis többet lát bennem, és ezt mindig ki is hozza belőlem: hisz bennem, és ezáltal napról-napra lepődök meg azon, hogy egyre jobban mennek a táncmozdulatok. Most ő a tanár, én pedig a lelkes diák, aki táncolni tanul. Már most rengeteget fejlődtem mellette, így én már nyertesnek érzem magam” – mondta el a Metropolnak Horváth Tamás.

Fotó: TV2

Az énekes a sok táncnak hála egyre csak fogy, aminek nagyon örül.

„Naponta öt-hat órát próbálunk Vikivel, ami jó hatással van a testalkatomra. Olyannyira, hogy az sem látszik meg, ha hajnali kettőkör nutellát eszem” – árulta el nevetve Tamás. „Persze, erről igyekszem leszokni, hiszen a célom a döntőbe jutás mellett az, hogy a tánc segítségével izmot is építsek. Erre minden esély megvan, mert annyit mozgunk, hogy már mindenünk fáj Vikivel. Recsegnek-ropognak az ízületeink, de a végeredmény mindenért kárpótol!”

Eltört a lábujja

Tomi és Viki hetek óta gyakorolnak, a második héten pedig az énekes lesérült. „Az egyik táncpróba alkalmával rosszul léptem, és eltört a lábujjam. Akkor nagyon fájt, ennek ellenére óvatosan ugyan, de folytattuk a próbákat. Néhány nap elteltével jobb lett, most pedig már egyátalán nem befolyásol a teljesítményemben” – fogalmazott az énekes.