Alig két nappal ezelőtt robbant a hír, hogy szakított Kulcsár Edina és férje. Akkor még a modell szomorú hangon jelentette be, hiába próbálták megmenteni a házasságukat, kapcsolatuk végleg zátonyra futott.

Az igazi meglepetés kedden történt, amikor Edina egy fotóval jelentette be, máris rátalált az új szerelem. A modell elárulta, hogy párja, a magyar rapper, G.w.M.

A felturbózott események nagy vihart kavartak a rajongók körében is, de mint kiderült, nem csak őket érte váratlanul a rapper bejelentése.

„Nem a volt párom hibás ezt nem győzöm ahol csak tudom kihangsúlyozni, de én sem. Régre vissza vezethető az egész, több megszakítás után ismét hosszabb ideje nem laktam otthon már, szóval nem egy harmadik fél miatt alakult ez így, hanem csak szimplán elfogytunk és a gyerekekre való tekintettel igyekeztünk megmenteni, amit nyilván nem a nagy nyilvánosság előtt tettem/tettünk. A múltról ennyit szeretnék elmondani, és hogy megmaradt a gyerekek miatt a jó viszony kettőnk között, semmi többet ! A jelen és a jövő viszont az, hogy érkezett egy szerelem az életembe. Ez a szerelem annyira intenzív, erős és őszinte, hogy elképzelni nem tudtam volna hogy létezik ilyen. Az érdek és feltétel nélküli szerelem, őszinte megbecsülésen, és a felhőtlen boldogságra épül az egész. Lehet sárral dobálózni, lehet mondani bármit, de felesleges mert az őszinte szerelem győzött, mindent vitt” – írta rajongóinak hétfőn G.w.M.

Az elhagyott Melanie másként látja a dolgokat.

A nő értetlenül áll a történtek előtt. Az anyuka azt ígéri, hamarosan bővebben is elmondja a véleményét, azonban most még kavarognak benne az indulatok, ezért most még csak pár mondatban írta le a véleményét az Instagram-sztorijában.

A fiatal nő értetlenül áll a lelketlen ízléstelenség előtt.