Itt a vége! 23 év után elvált a feleségétől Lagzi Lajcsi





Hivatalosan is véget ért Lagzi Lajcsi és felesége, Boglárka házassága! A trombitás tavaly ősszel jelentette be, úgy határoztak, külön utakon folytatják.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.29.
lezárult

Immár hivatalos: több mint két évtizednyi házasság után elvált a feleségétől Lagzi Lajcsi! Kapcsolatuk sajnos nem bírta ki az utóbbi évek nehézségeit, így végül úgy döntöttek, külön utakon folytatják. A Blikk információja szerint a napokban meg is történt a válás, a bíróság felbontotta Lajcsi és Boglárka házasságát.

Fotó: Metropol/Markovics Gábor

Mesébe illő szerelem

Lajcsi és Boglárka szerelme mesébe illő volt, s sokáig minden csodásan alakult az életükben. 1998-ban kimondták a boldogító igent, és három gyermekük született: Boglárka, István és Lajos.

„Meghívtak egy Lajos-napra, ahol bemutatták nekem Boglárkát. Tudtam, hogy kapcsolatban van, egy focista volt a kedvese. Szép és vonzó volt, volt valami benne. Vajtó Lajos barátomtól kérdeztem, hogyan lehetne ebből valami? Ő próbált lebeszélni, mondván, Bogi komoly kapcsolatban van. Odamentem hozzá és elkértem a számát, de elhajtott. Néhány héttel később mentem autóval, és megláttam őt a buszon. Nyomtam a dudát, intettem neki, de ő elfordította a fejét, a busz utasai szóltak neki, hogy neki integetek. Végül leszállt a buszról, és elkezdtünk beszélgetni. Egy éjjel-nappali közértbe hívtam meg, egy teát ittunk. Este tíz óra felé járt az idő, de mi hajnalig beszélgettünk. Akkor már nem mertem elkérni a számát, de én megadtam az enyémet” – emlékezett vissza Lajcsi szerelmük kezdetére Hajdú Péternek adott interjújában. Sokáig minden tökéletesnek tűnt, ám 2015-ben a zenész ellen nyomozás indult, víz-, gáz- és áramlopás miatt. Boglárka másodrendű vádlottja is volt az ügynek az eljárás pedig a házasságukat is megviselte. Bár próbáltak egymásba kapaszkodni, kitartani, végül úgy döntöttek, elválnak.

A lap megkereste az üggyel kapcsolatban Lagzi Lajcsit is, azonban nem kívánt részletekbe bocsátkozni.

„Abban állapodtunk meg, hogy nem nyilatkozunk a válásunkról!”





Ezeket olvastad már?
Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás