Körtvélyessy Kinga augusztusban döntött úgy, elhagyja férjét. Döntése után el is költözött L.L. Juniortól. Nem sokkal később az énekes árulni kezdte a törökbálinti házat, amit eredetileg azért építtetett, hogy ott minden kényelmük meglegyen majd.

Most azonban nagyon úgy tűnik, hogy bár sztár és Kinga békülési szándéka jó úton halad, a fiatal anyuka nem költözik vissza a házba.

Lépésről lépésre haladnak

Az teljesen biztos, hogy Kinga és Lili baba már nem megy vissza Törökbálintra” – mondta el a Blikknek a zenész egyik ismerőse. „Ennek több oka is van. Egyrészt Kinga és Junior még mindig csak békülnek, és bár jó úton haladnak, nem akarnak semmit elkapkodni. Ez az időszak arra jó, hogy minden nap beszélnek, randiznak, közelednek egymáshoz, ez az ő házastársi terápiájuk. Szeretik egymást, és szeretnék megmenteni a kapcsolatukat. Junior harcol, küzd, teper, hiszen tudja, hogy elveszítheti a családját. Óriási áldozatot hoz a ház eladásával, amelyet álomotthonként emlegetett, és amelynek átalakításába rengeteg időt, energiát és pénzt fektetett, így minden szegletéhez kötődik” – tette hozzá az informátor.

Eladó a ház

„Ha eladják a házat, szeretnének visszajönni a belvárosba. Már korábban is szóba került, hogy Pesten szeretnének lakni, közel a családtagjaikhoz. Ha meglesz a lakás, akkor nem kizárt, hogy oda már együtt költöznek be, és ott kezdik újra az életüket. Mindent új alapokra fektetve, hogy a kapcsolatuk erősebb legyen, mint valaha” – folytatta a lapnak a barát, aki szerint nagy esély van arra, hogy Junior és Kinga hamarosan újra egy fedél alatt lakhat. „Nagyon jó most is a viszonyuk, és bár nem élnek együtt, a kis Lili első születésnapját is együtt ünnepelték. Szeretettel, tisztelettel bánnak egymással, hisz hatalmas szerelem az övék, eddig túlélt minden nehézséget.”