RETRO RÁDIÓ

Tovább dagad a botrány a Megasztár egykori énekese körül, százmilliókat keresnek rajta





Magánéleti problémái után anyagi gondjaival került reflektorfénybe Fekete Dávid.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.03.17.
tartozás

Arcukat nem vállalva, de igazságérzetüknek annál na­gyobb hangot adva szólalt meg a TV2 kameráinak az a két győri férfi, akiket állításuk szerint az egykori megasztáros, Fekete Dávid sok pénzzel megkárosított.

Csőd és tartozás a családi gondokon túl

A botrány napokkal ezelőtt robbant ki: Fekete Dávid előbb egy Facebook-posztban azt írta, hogy a felesége elhagyta és megcsalta őt, majd pár napra rá kiderült: súlyos anyagi gondokkal küzd. Az autókereskedése csődbe ment, a saját bevallása szerint is százmilliókkal tartozik a volt kuncsaftjainak. Dávid állítása szerint viszont nem készakar­va károsított meg embere­ket, hanem rossz üzleti döntéseket hozott.

Itt még idillinek tűnt minden (Fotó: Nagy Gábor NG Kisalföld)

„Cégeket rántott meg, ha kellett magánszemélyeket rántott meg, cégeket rántott meg. Nagyon komoly pénzekre. Itt nem 100 ezrekről beszélünk, hanem kemény 10 milliókról beszélünk, meg 100 milliókról” – mondja a TV2 kameráinak István, az egyik győri férfi, aki azt állítja, hogy neki 40-50 millió forinttal tartozik Dávid.

„Nyáron körülbelül még olyan 150 millió forint fordult meg a kezében, abból nekem egy forintot nem törlesztett. Per pillanat én olyan 40-50 millió körül saccolom az én történetemet” – fogalmazza meg a súlyos vádakat a férfi, majd folytatásképpen arról beszél, hogy szerinte az sem igaz, hogy Dávid házassága a pénzügyi problémák miatt ment tönkre. Mivel baráti viszonyban voltak, belelátott a fiatal sztár magánéletének részleteibe is: „Húsvétra nem ment haza, mert azt mondták neki, hogy ne menjen, karácsonykor is már olyan rossz volt köztük a viszony. Amit ő a Tényekben meg a Mokkában nyilatkozott, annak az igazsághoz köze nincs” – magyarázta a dühös férfi, aki azt állítja: a sok segítség ellenére amit Dávid tőle és a családjától kapott, átverte őt.

„Lehozta nekem a csillagokat is, hogy egy hónapon belül ezt lerendezi, ahogy elutalja a pénzt, már hozza a pénzeket és kitisztázza a lakásomat. 73 millió forintot vett fel hitelprogramra. A felesége cége nevére lett fölvéve, amit azóta sem törleszt” – mondja indulatosan, de ez még nem minden. István lopással is megvádolta Dávidot.

Nem kérdés, hogy szereti az autókat... (fotó: Facebook)

„Képes volt még az egyik barátomtól is két héttel ezelőtt ellopni egy autót a ház elől. Elvitte hozzá, eladta neki, és másnap visszament, és elhozta kulccsal az autót. Ez most történt, ő is feljelentést tett ellene. ”

A férfi szerint Dávid adóssága több százmillió forintra rúg

„Csak az ismertségi körömben a károsultakkal összeültünk és összeszámoltuk a meglévő hiányokat, 600 millió forint összegről tudunk, és ki tudja, még kik vannak, lehet ezen felül is vannak károsultak.”

A másik nyilatkozó, egy győri autókereskedő azt állítja, hogy ő az otthonát veszíthette el Fe­kete Dávid miatt.

„Szörnyű. A feleségem hat hónapos terhes, most költözünk ki a házunkból. Leírhatatlan fájdalmak ezek. Rábíztam autókat is, pénzeket is konkrétan, amiket ő szépen eltüntetett. Hónapok alatt rengeteg autó, amit bizományba adtam neki, amit rábíztam, eltűntek” – állítja a férfi. „Az autókat, amikről mondta, hogy megvannak a vevők, odaadtam papírostól, hogy hozza el cserébe a pénzt vagy másik autót. Ezeket az autókat azóta nem láttam. Családot, egzisztenciát tönkre tett. Nem is értem ezt, hogy meri megtenni.”

A két győri férfi már megtette a feljelentést a rend­őrségen.

A lap kereste az ügyben Fekete Dávidot, szerették volna, ha személyesen reagál ezekre a durva vádakra, de az énekes a lapzártáig nem reagált a megkeresésekre.





Ezeket olvastad már?
Nincs visszaút: Harry herceg végleges elhatározásra jutott

Nincs visszaút: Harry herceg végleges elhatározásra jutott

Végső búcsút vettek Tordy Gézától, a nemzet színészétől – galéria!

Végső búcsút vettek Tordy Gézától, a nemzet színészétől – galéria!

Randira hívták a Duna TV nem létező műsorvezetőjét

Randira hívták a Duna TV nem létező műsorvezetőjét

Oláh Gergő: „Brutál dolog most szülőnek lenni”

Oláh Gergő: „Brutál dolog most szülőnek lenni”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás