Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Harcias kedvében lehet, ami nem is meglepő: valaki fenyegeti, szóval tettel, vagy a puszta jelenlétével. Adjon hangot a kétségeinek, és az sem árt, ha valamilyen formában kimutatja az erejét. Néha ennyi is elég a baj elhárításához.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Itt az ideje, hogy a dolgait végre más szemszögből is megvizsgálja. Néha nem árt egy független kívülálló véleményét is kikérni. De azért legyen óvatos titkai felfedésével. Kerülje a pletykafészkeket, és a kígyótermészetű nőket!

Ikrek (05. 21 –06. 21.)

Vegye ma körül magát különösen életvidám emberekkel. Ön amúgy inkább a vígak, mint a búsulók közé számíthatja magát, ma mégis rossz hatással lenne önre a depressziós társaság. Túlérzékeny, és empatikus, és sok mindent magára vehet.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Valamilyen szarvas hibát vétett a közelmúltban, aminek most kell meginnia a levét. Ahelyett, hogy ezen rágódik, inkább próbáljon meg ügyesen kilábalni belőle. Ön híres arról, hogy a rossz fából is nagyon jót faraghat!

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Ma szívét-lelkét beleadja valamilyen feladatba. Mégis hiba csúszhat a tervbe. Ne keseregjen, mert a bajból sikerül jól kivágnia magát. A végén pedig még jobb is lesz így.

Szűz (08. 23. 09. 22.)

Ma nem érdekli sem a pénz, sem az üzlet, csak a magánéletére hajlandó koncentrálni. Jól is teszi, ha kerüli a konfliktusokat. Amíg az otthona meleg fészek, miért is érdekelné a szokásos pénzhajhászó, lélekrabló életforma.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Rendkívüli munkabírással van megáldva ezekben a napokban. Az alkotásban ráadásul örömét is leli. Egy kedves ember támogatását is élvezheti, aki segít önnek abban, hogy a munkáját önmegvalósításként élhesse meg. Hálálja meg neki!

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Könnyen elfeledheti, mi is a realitás. Mintha a valóság az álommal keveredne, ma nehéz józanul ítélkeznie. A döntéseket ezért halassza inkább egy későbbi időpontra. Élvezze a szép pillanatokat, de még ne akarjon alapozni rájuk.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Ma minden ajtó megnyílhat ön előtt, csak vegye a fáradtságot, és próbáljon meg bemenni rajtuk! Legyen úrrá a megilletődöttségén, és lépjen át az áhított küszöbökön! Tárt karokkal várják.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Már nincs messze az idő, mikor is sikerre viheti régen dédelgetett terveit, csak legyen következetes a végrehajtásban. A babonákkal jobb lesz leszámolnia. Semmi nem történik meg, ha nem akarja maga is úgy legbelül.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Az önkorlátozást nehéz összeegyeztetni a végtelen szabadságvággyal, ami újabban úrrá lett önön. De mégsem teljesen lehetetlen. Érdemes hát megpróbálnia annál is inkább, mert a parttalan szabadság méreggé válhat.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Valaki barátságáért meg kell küzdenie. Talán egy kicsit a szerelemmel is összekeveredtek a dolgok: jó lenne tisztáznia, mit is akar tulajdonképpen. Elsősorban persze önmaga előtt. Az ellentmondásos érzések most bajt hozhatnak a fejére.