Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Talán nem minden úgy alakul ma, ahogy azt eleinte eltervezte. De ha helyet hagy a szívében a változásnak, akkor akár sokkal jobb is lehet. Ne keseregjen a kudarcos ügyek miatt. Valami új készülődik már napfényre kerülni!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Talán még nem vette észre, de a csillagzata felemelkedőben van. A lehetőségeket azonban nem elég meglátni, használni is kell őket. Ami potenciálisan benne rejlik a helyzetben, azt önnek kell megragadnia. Most megvan önben az ehhez szükséges erő!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Lehet, hogy az elmúlt időszak egy nem várt kellemetlenséget hozott a magánéletébe. Semmi nem bukkan fel persze véletlenül. Talán valakit elhanyagolt, akivel többet kellene foglalkoznia.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Szinte a zsigereiben érzi, hogy valami nincs rendben egy ismerősével. Sajnos jók a megérzései, még ha önt személyesen nem is érinti a dolog. Használja ki a helyzeti előnyét, és segítsen rajta! Ezzel persze saját magát is építi, fejleszti. Ez így működik.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Végre igazán felragyog a szerencsecsillaga, és egy különös véletlen folytán kivételes helyzete kerülhet. Ha döntenie kell, most csak a szívére hallgasson, mert az mutatja meg a helyes utat.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Otthoni problémáit, ha vannak, sem bonyodalmas vitákkal, sem sértődött-szótlan hallgatással nem lehet megoldani. Szánjon egy kis időt a félrevonulásra, és adjon alkalmat a másiknak is a lehiggadásra.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A hasznosság ma a haszontalanságokban rejlik. Kapcsolódjon ki, vagy alkosson valami szépet, fessen, rajzoljon, főzzön valami különlegeset. Ha feltöltődik, könnyebben ugorja majd meg az új feladatokat is.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Találkozhat egy szokatlan gondolkodású emberrel, aki megingatja eddig szilárdnak hitt világnézetét. De nem csak ezt: talán a nyugalmából is kizökkenti, mert nagyon vonzónak találja!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ön igazán az a fajta, aki képes élvezni az életet. Látja és megéli a pillanat nyújtotta lehetőségeket és örömöket. Az ellazulás profibb módozataiba is belekóstolhat mostanság. Kezdjen el például jógázni!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Otthonát érintő kérdésekben kerülhet kényszerítő, szorult helyzetbe. Mégis jobb, ha nem hagyja magát sarokba szorítani, és egyelőre halasztja a döntést. Az elhamarkodottság ugyanis most sok veszélyt rejteget.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Valamit el kellene engednie, de ön most – a Vízöntőre nem jellemző módon – görcsösen ragaszkodik hozzá. Pedig ez most a lelki továbblépés záloga lehet: amit nem ereszt, az nem ereszti… Az elengedés viszont boldoggá teszi.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ahhoz, hogy sorsán könnyítsen, meg kell tanulnia szétválasztani az igazán fontos dolgokat a rengeteg feleslegestől, a sallangoktól, kitérőktől. Mindenekelőtt gondoljon végre saját magára is!