Kos
III. 21.–IV. 20.
Óriási munkakedvvel startol a december nálad, úgy érzed: meg akarod váltani a világot, mert képes vagy rá. Ez valóban így is van, de nem biztos, hogy túlzásokba kell esned. Nyugodtan engedj másokat is hozzáférni a tennivalókhoz! Felébred benned a kedvesség, a törődés érzése, ennek különösen a partnered örül majd. Nagyra fogja értékelni a természetednek ezt az oldalát is!

Bika
IV. 21.–V. 20.
Elég sok gond szakad a nyakadba, ami nagy energiákat kíván majd tőled, de te ezeket is ügyesen, különleges utakat keresve oldod meg. Sokan csodálkoznak majd a leleményességeden. A hónap közepén rájössz, hogy felesleges a múltbéli csalódásokon rágódni és magad mögött kell hagynod a sérelmeidet. Bár van kedvesed, most úgy érzed, szeretnél egy kicsit lazább szabályokat.

Ikrek
V. 21.–VI. 21.
Különös vágyaid vannak mostanában, kissé sokszor kalandozik el a figyelmed, mert valami teljesen másra vágysz, mint ami most körülvesz. Légy azonban óvatos! Nem biztos, hogy ez a fantáziavilág annyira megfelelő lenne a való életben is! Túl sok a rosszindulatú pletyka rólad, vigyázz mit csinálsz! Vess számot a saját életedben és gondold át, hogy milyen lehetőségeid vannak.

horoszkóp

Fotó: GettyImages

Rák
VI. 22.–VII. 22.
A hónap elején valahogy mindent elsietsz. Akkora vehemenciával küzdesz az igazadért, a terveidért, ami meglepi a körülötted lévő embereket. Próbálj meg megnyugodni, és ha lehet, hallgasd meg azoknak a véleményét, akik segítő szándékkal jelzik feléd: itt valami most nem kerek. A kedvesedben több olyan jellemvonást is felfedezel, amelyek még jobban elmélyítik az érzelmeidet.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Az év vége felé nyomasztóan sok feladat szakad a nyakadba, amihez nagy kitartásra és türelemre lesz szükséged, azonban ennek ellenére tudatosan szakíts időt a kedvesedre! Vedd elő a naptáradat, tervezz, egyeztess és menjetek el randizni. Ha mindez mégsem vezet majd sikerre, akkor el lehet majd gondolkodni a folytatáson. Most még adj esélyt!

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Nehézségek adódnak a családodban, amelyek miatt elkeseredsz. Kerülnéd a konfliktusokat, de nem igazán sikerül ez mostanában. Ne ess kétségbe, inkább kérj segítséget a hozzád legközelebb álló személyektől. Ők biztosan melletted állnak majd a nehéz helyzetekben. Úgy érzed, nem sikerül megvalósítani a vágyaidat és ez valóban így van. Próbáld meg ezeket az igényeket egyeztetni a kedveseddel.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Decemberben különösen érzékeny leszel arra, ami történik körülötted. Figyelsz és értékelsz mindent. Szinte egy képzeletbeli lista készül el a fejedben. Ez a lista segíteni fog abban, hogy végre őszinte válaszokat adj magadnak azokra a kérdésekre, amelyekre eddig nem mertél, és ennek pontos tudatában bátrabban indulhatsz el azon az úton, amire vágytál.

horoszkóp

Fotó: GettyImages

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Úgy tűnik, a hónap elején a csillagok arra ösztönöznek, hogy úgy cserkéssz be valakit, akit már régóta szeretnél, hogy megcsillogtatod az ékesszólásodat, az egyenességedet és a rámenősségedet is. Ez nyerő lesz az illetőnél! Csak bátran! Lépj ki a komfortzónádból! Ha ez sikerül, akkor rengeteg kellemes élményben, kalandban lehet részed a közeljövőben!

Nyilas
XI. 23.–XII. 21.
Kellemes meglepetést tartogatnak szerelmi téren számodra a csillagok! Rájössz, hogy nincs lehetetlen. Ha már van társad, akkor próbáljatok meg lazítani a közös szabályokon. Magatok is meglepődtök majd, hogy milyen sok új tapasztalásban lehet részetek. Mindazonáltal, ha ez mégsem működik, el is engedhetitek egymás kezét. Minek erőltetni, ami nem működik?

Bak
XII. 22.–I. 20.
Előtör belőled az érzéki oldalad és ezt szinte mindenki megérzi a környezetedben, és a hatásod alá kerülnek. Könnyedén kezdhetsz romantikus kapcsolatba vagy ha már van a partnered, szinte új megvilágításba kerülhetsz a szemei előtt. A csillagok nehézségeket mutatnak a partnereddel, ám ennek ellenére ne zárkózz be! Adj esélyt, hogy bebizonyítsa: fontos vagy neki!

horoszkóp

Fotó: shutterstock

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
Több érdekes, fontos lehetőség sejlik fel előtted, ám egyelőre nem tudod, hogyan kezdj hozzá a megvalósításhoz. Csak megfontoltan! A hónap közepén felerősödhet a természeted agresszív oldala, ami sajnos a másokkal való kommunikációban is erősen megnyilvánul. Jegyezd meg, hogy a kiabálás nem érvelés! A hónap közepe ígéretes azok számára, akik a másik felüket keresik.

Halak
II. 20.–III. 20.
Ebben a hónapban szinte bármilyen ötletedet, vágyadat meg tudod valósítani. A pozitív energiákat megérzed majd és teljes gőzzel megpróbálsz társasági életet élni. Ha már van lelki társad, őrizd meg vele a nyitottságodat. Mond el neki, hogy kalandokra vágysz, de nem szerelmi kalandokra! Teljes gőzzel támogatni fog. Mindezek ellenére megismersz valakit, aki később az életed társává válhat.