Megmutatta gömbölyödő pocakját Iszak Eszter – Fotó





A műsorvezető februárban jelentette be közösségi oldalán, hogy első gyermeküket várják férjével, Gyurta Danival. Iszak Eszti gyönyörű kismama, aki még úgy is igyekszik divatosan kinézni, hogy két számmal nagyobb ruhákra van már szüksége.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.04.25.
Iszak Eszter várandósság pocak

Csak úgy ragyog Iszak Eszter, aki várandóssága 25. hetében jár. A TV2 Mokka műsorvezetője alig várja, hogy kezébe vehesse első gyermekét, akinek a nemét egyelőre nem tudják. Férjével, Gyurta Danival ugyanis úgy döntöttek, legyen meglepetés, egy „gender reveal party”, vagyis „nem leleplező buli” keretein belül tudják majd meg. 

Nagyot nőtt Iszak Eszter babapocakja

Már túl van terhessége felén a TV2 gyönyörű kismamája, aki élvezi a várandósság minden percét. A Mokka műsorvezetőjét nem gyötrik reggeli rosszullétek, pocakja is csak most kezdett kerekedni. S bár kilóban nem hízott sokat, az S-es méretű ruháknak egy időre búcsút kellett mondania. S mivel eleinte neki is nehézséget okozott még így is csinosan öltözni, úgy döntött, ötletekkel segít más kismamákat.

„Pár hónapja már nehézséget okoz, hogy mit vegyek fel, főleg hogy a nadrágjaim egy részétől el kell búcsúznom” – írta Instagram-odalán Iszak Eszter. 

Vettem pár L-es darabot, azokat rotálom de mivel szeretek változatosan öltözködni, (és a munkám igényli is) mást is ki kellett találnom. Úgy döntöttem, hogy a következő időszakban megosztok pár outfit inspirációt veletek, hátha köztetek is van pár kismama, akinek nehézséget okoz mihez nyúljon a hétköznapokban! Szerencsére virágkorukat élik a maxi/midi bodycon ruhák, ez pedig majd’ minden pocakmérethez jól áll! Én most mivel újra beköszöntött az ősz, egy oversize (mű)bőrdzsekivel és bakanccsal vettem fel, amit még megdobtam egy baseballsapkával de természetesen ha csinosabb eseményre lennél hivatalos, magas sarkúval+zakóval is felhúzhatod!

 





 





Ezeket olvastad már?
Fenyő Iván félti a világot a mesterséges intelligánciától

Fenyő Iván félti a világot a mesterséges intelligánciától

A kis Lajos herceg még csak 6 éves, de már a testvére koronájára vágyik

A kis Lajos herceg még csak 6 éves, de már a testvére koronájára vágyik

Tündéri fotó, ilyen nagyra nőtt Berki Mazsi kislánya

Tündéri fotó, ilyen nagyra nőtt Berki Mazsi kislánya

Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás