Hunyadi Donatella nemcsak az V. kerületben él, de a szívén is viseli a sorsát





Születése óta az V. kerület lakója Hunyadi Donatella, és ha nincs kedve, el sem kell hagynia a környéket. Minden, ami fontos számára, karnyújtásnyira van tőle. Édesanyjával, Kiszel Tündével lakik együtt a Március 15. térhez közel, a Semmelweis utcai Zeneakadémián tanul, megbeszéléseit és fotózásait pedig rendszerint kedvenc helyi kávézójába vagy valamelyik parkba beszéli le.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.04.19.
Módosítva: 2024.04.19.
Hunyadi Donatella ösztöndíj Zeneakadémia V. kerület

„Itt tényleg a város szívében vagyok, ahol különleges felnőni. Ha a barátnőimmel jövök össze, általában nekik is jó szokott lenni az Erzsébet tér. Bárhonnan könnyen megközelíthető, és a kürtöskalácsostól kezdve a macaronoson át a hangulatos kultcafékig telis-tele van olyan hellyel a kerület, ahova bármikor szívesen beülnek a fiatalok. Szórakozóhelyek híján sincs a városrész, így ha bulizni megyek este, nem fáj a fejem a hazajutás miatt” – sorolta Donatella, akit nemcsak a szabadidő és a barátnők kötnek a Belvároshoz, hanem a kötelesség is ide szólítja.

Hunyadi Donatella
Hunyadi Donatella az V. kerület ösztöndíjasa (Fotó: Hot! magazin!)

A Váci Utcai Ének-zenei Általános Iskolában kezdtem a tanulmányaimat, most pedig a Zeneakadémiára járok. A kerület ösztöndíjasa vagyok évek óta, ami hatalmas segítséget jelent a tanulmányaimban. Rendszeresen fel is szoktam lépni a kerületben, ha szükség van rám. Így a polgármestert is volt már szerencsém személyesen is megismerni, aki nagyon kedves és közvetlen, mindig meg lehet beszélni vele a helyi ügyeket

 – tette hozzá Donatella.

Hunyadi Donatella kutyája is szereti a zöld kerületet

A kis Mimi is boldogan csóvál, ha gazdája sétálni viszi a környéken. A sok szép épület sem kutya, szívesen szaglászik a József Attila utcában, de a leginkább mégis csak azt várja, hogy elérjenek az Olimpia parkhoz vagy a Szabadság térhez. 

„Sok kutyás van az V. kerületben, szerencsére sok a kutyafuttató, így a kutyásokat is nagyon kiszolgálja a környék” – tette hozzá a fiatal modell-énekes.

Tele a Belváros jó fotóhelyszínekkel

Interjút, megbeszélést és még fotózást is szokott egyeztetni a Belvárosban.

A fotósok szokták szeretni az itteni helyszíneket, jó képeket lehet készíteni az épületek között, a szép terekből és zöld helyszínekből is akad bőven

 – magyarázta Hunyadi Donetella.





 





Ezeket olvastad már?
Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

„Meg fogsz halni nemsoká” – Életveszélyesen megfenyegették a Házasság első látásra sztárját

„Meg fogsz halni nemsoká” – Életveszélyesen megfenyegették a Házasság első látásra sztárját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás