Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz





Óriási változások vannak készülőben.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.05.02.
Módosítva: 2024.05.02.
pénzhoroszkóp bőség ezo Május

Igazán különleges hetek elé nézünk, ugyanis májusban együtt áll a Jupiter (Nagy szerencse bolygója) és a Vénusz (Kis szerencse planétája). Ez pedig azért is roppant fontos, mert csak évente egyszer történik meg, és a csillagok jelen állása szerint pedig még rengeteg áldást is hoz magával. Majd a Jupiter a hónap végén jegyet vált, és átlép az Ikrekbe, ami komoly fordulatokat hozhat egyesek életébe.

Fotó: Shutterstock 

Kos májusi pénzhoroszkóp

A Mars hazatért, azaz a te jegyedbe lépett röviddel ezelőtt, és egész májusban gondoskodik a nyerő szériádról. Ebben a hónapban bőséges lehetőséged nyílik a pénzügyi növekedésre és stabilitásra. Most elérheted azt az áttörést, amire vársz. Hogy ez egy baráti ajánlattal, vagy egy ismerős megkeresésével kezdődik, az  kérdéses, de biztos, hogy valaki behoz egy új információt, szálat vagy lehetőséget. A korábbi befektetések nyereséget fognak hozni. Legyél azonban óvatos a túlköltekezéssel, mert váratlan számlák merülhetnek fel.

Bika májusi pénzhoroszkóp

Ebben a hónapban végre véget ér az az időszak, ami még a legtürelmesebbek számára is próbatétel volt…. Az a nehéz helyzet, amelyet próbáltál mélyebben megérteni, lezárul, és te magaddal viszed a tanulságait. Május 8-án újhold lesz a Bikában, ami számodra az év legfontosabb újholdja: most alapozhatod meg a pénzügyi szerencsédet. Nem is lehetséges ehhez nagyobb áldás, mint a Vénusz-Jupiter együttállása.

Ikrek áprilisi pénzhoroszkóp

Tisztában vagy vele, vagy sem, de ez az a a hónap, amire vártál. Amint a Jupiter május 25-én belép az Ikrekbe, a dolgok elkezdenek megváltozni. A Jupiter a Bőség Bolygója: segíteni fog azokon a területeken, ahol nehézségekkel küzdöttél, és nagyon szerencséssé tesz. Amire vigyázz: most jelentősen gyarapodni fog az irigyeid száma. Ők azért okozhatnak kis fejtörést…

Rák májusi pénzhoroszkóp

A népszerűséged most szárnyal! Ebben a hónapban valahogy azon kapod magad, hogy mindenki hozzád fordul, téged keres. Ha ügyes vagy, akkor most tényleg a te kezedben lesz az irányítást. Forgasd úgy a dolgokat, hogy kedvezzenek neked, és learasd a pénzügyi hasznát! A Bika újhold segít elérni legmélyebb reményeidet és félelmeidet, ezért légy tudatos, és koncentrálj arra, amit el akarsz érni. Az ugyanis most könnyen megjelenhet a szemed előtt… A bőség energiái érkeznek az életedbe.

Oroszlán májusi pénzhoroszkóp

A Kosban jár a Mars, ami egyszerűen csodás hatással van rád: szárnyalni fogsz, és ha ezt megfelelő stratégiai gondolkodással is párosítod, akkor most nem lesz, aki legyőzhetne téged. A Merkúr a higgadt Bikában jár, ami nagyon a malmodra hajtja a vizet a pénzügyekben. Mindeközben magánéleti szinten a Plútó retrográdja a kapcsolataidról hoz új meglátásokat.

Szűz májusi pénzhoroszkóp

Uralkodó bolygód, a Merkúr végre már nem retrográd ebben a hónapban, ami segít abban, hogy magabiztosabbnak és optimistábbnak érezd magát. Most tető alá tudod hozni azokat a pénzszerzési lehetőségeket, amelyeken régóta gondolkodtál. A jó hír az, hogy sok pozitívum érkezik a kilencedik házadból, ami általában a karmához kapcsolódik, szóval végre! Az eddigi jótetteidet meghálálja a sors.

Mérleg májusi pénzhoroszkóp

A május hónap komoly elmozdulást jelent a pénzügyek területén! Valójában a váltás nem csak az életed pénzügyi területére vonatkozik, hanem arra is, hogy képes vagy-e jobban kinyilvánítani az akaratodat. A válasz persze az, hogy igen, képes vagy, és ha meg is teszed, és határozottabb leszel, akkor most komoly pénzügyi fellendülés elé nézel.

Skorpió májusi pénzhoroszkóp

A Mars ural téged, és mivel ebben a hónapban újjászületik a hatodik házadban, számíts arra, hogy a dolgok valóban megváltoznak. Komoly fejlemények jönnek. Beérik valami, amiért eddig dolgoztál, vagy egy egészen új lehetőség jöhet. Bízz magadban és a képességeidben! A Jupiter és a Vénusz áldását fogod érezni.

Nyilas májusi pénzhoroszkóp

A hónap első fele főleg új kapcsolatokat, izgalmas találkozásokat és szerelmet hozhat. De ahogy közeledünk a Jupiter jegyváltásához, a pénzügyekben fogod érezni a Vénusz és a Jupiter áldásos hatásait. Olyan pénz érkezhet a házhoz, amiről már meg is feledkeztél, vagy amit egyáltalán nem is vártál.

Bak májusi pénzhoroszkóp

Volt néhány gondterhelt heted, de ennek vége: most egy jóval könnyedebb és örömtelibb időszak jön a számodra. A Mars ráadásul hihetetlenül energikussá is tesz, így most minden összeáll ahhoz, hogy szuper eredmények jöjjenek pénzügyekben, munkában. A Vénusz azt is jelzi, hogy most több pénzt fogsz az otthonodra költeni.

Vízöntő májusi pénzhoroszkóp

A Mars segít most leszámolni azokkal a negatív hiedelmeiddel, amik korábban visszatartottak sok lépéstől, ami pedig pénzt, bőséget hozna neked. Szóval hajrá, bontsd le a falakat! Most minden szükséges erő birtokában vagy. A hónap végére teljesen beérnek és összeállnak a folyamatok.

Halak májusi pénzhoroszkóp

Készülj fel egy nagyon mozgalmas hónapra. Pénzügyi szempontból május lesz az, amikor végre elkezdheted learatni a gyümölcsöket. A Jupiter és a Vénusz a harmadik házadban találkozik ebben a hónapban, ami azt jelenti, hogy könnyebben kommunikálsz, mint valaha. Ez pedig hozzásegít, hogy megvalósítsd azokat a terveket, amik rendezik a pénzügyeidet – írja az Astronet

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás