Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról





Magyarország vezető rádióállomása a Retro Rádió, megkérdőjelezhetetlenül piacvezető reggeli műsorával, a Bochkor-ral, május elején ismét országjárásra indul.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.05.02.
Módosítva: 2024.05.02.
Bochkor Gábor retro rádió turné bejelentés

A Bochkor 6X Turné a hazai rádiózás legendáját, Bochkor Gábort ünneplő születésnapi esemény hangulatát viszi el az ország minden szegletébe.

Bochkor
Fotó: Facebook

A legfrissebb (2024. március, Kantar Hoffmann–M-Meter, 15+ átlag hétköznap, 06.00–10.00) hivatalos, iparági rádiós hallgatottságmérési adatok alapján a Bochkor a legnagyobb hazai reggeli rádióhallgatói közösség, hiszen minden hétköznap 6 és 10 óra között több mint 1.456.000 embert szórakoztat rendületlenül.

A csapat a hallgatói bizalmat méltó módon szeretné megköszönni, ezért rádiós környezetben ritkán látott, páratlan nyereményekkel és elképesztő zenei szuperprodukciókkal érkezik a kiválasztott városokba.

Bochkor Gábor és Lovász László minden reggel 200 ezer Ft értékű sorsjegycsomaggal; a foci-Eb magyar meccseire szóló páros jegyekkel; Ed Sheeran budapesti szuperbulijára invitáló páros belépőkkel érkezik; sőt, fődíjént a műsor jóvoltából két szerencsés hallgató ott lehet majd a világsztár mallorcai szuperkoncertjén is.

Mindezeken felül a Bochkor 6X Turné csúcspontjaként az összes állomáson, minden órában két szerencsés hallgató személyesen Bochkor Gábortól nyer meghívást a reggeli rádiós legendát ünneplő születésnapi esemény, a Bochkor 6X május 22-i budapesti szupershow-jára.

A Turné zenei vendége: május 6-án Szombathelyen a Ganxsta Zolee és a Kartel, május 7-én Győrben a Republic, május 8-án Debrecenben a Tankcsapda, május 9-én Szegeden a Magna Cum Laude és május 10-én Pécsett az Anna and the Barbies duó lesznek.

További részletek a műsorban és a Retro Rádió, illetve a Bochkor online felületein.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás