Hajdú B. István elmondta, így juthat BL-be a Fradi





Évek óta nyomon kíséri a Fradi nemzetközi szereplését a televíziós kommentátor Hajdú B. István, ezért az ő véleményét kértük a magyar bajnokról.



Megosztás
Szerző: (s)
Létrehozva: 2024.04.30.
labdarúgás Hajdú B. István BL sportfogadás Ferencváros

Két hónap után újra magyar bajnoki meccset közvetíthetett Hajdú B. István. A népszerű riporter a kórházi kezelése után a Hidegkuti stadionban az MTK-FTC (1-2) tűnt fel, testközelből láthatta a magyar bajnok Ferencvárost.

Hajdú B. István újra a lelátón (Fotó: Török Attila)

A népszerű tévés a Szergej Rebrov irányította zöld-fehérek 2020-2021-es teljesítményét, a főtáblára kerülést helyezi a legfelső polcra.

„Hogy a soros BL-selejtezők előtt ütőképesebb-e az FTC a tavalyi csapatánál, ez két dolog függvénye. Egyrészt nem tudom, ki távozik a jelenlegi keretéből, másrészt a nyári labdarúgó Eb-n történő válogatott szereplés is nyomot hagyhat a felkészülésben. Mindenképpen meghatározó, hogy Varga Barnabást esetleg kivásárolják-e, mert ha ez megtörténik, 25-29 gól távozik az Üllői útról, amit persze azonnal pótolni képtelenség” – elemez a Metropol kérésére Hajdú B. István.

Ehhez kapcsolódva okkal vetjük fel: vajon Varga Barnabás és Kenan Kodro mikor leli meg az összhangot, ha ez egyáltalán elképelhető?

„Eddig együtt nem voltak sikeresek. Úgy látom, hogy Dejan Sztankovics edző inkább egy ékkel operál. Kodro érdekes eset. Érzésem szerint azért nem hozza a tőle elvárt gólokat a fővárosiaknál, mert korábbi együttesében, a Fehérvár FC-ben akkor is helyet kapott a kezdőcsapatban, amikor nem ment neki a játék, azaz nem kényszerült versenyhelyzetre. Annál inkább most a Fradiban! Úgy fest, Sztankovicsnál Varga a kezdőjátékos, másrészt látnivaló, hogy Kodrónak nem megy a játék, ha csereként számítanak rá. Hogy kialakul-e eredményes játékkapcsolat közöttük, ezt nem tudom.”

A közkedvelt tévés úgy véli, egy huszárosabb BL érdekében mindenképpen szükséges a védelmi sor két középső helyén 4-5 megbízható labdarúgó, olyan tudásúak, amilyen a szlovén Miha Blazic volt, másrészt a közelmúlt eseményei alapján félő, hogy sérülések jönnek közbe. Egy új, meghatározó tudású egyéniség is elkelne a középpályán.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás