Friss, vicces videót tett ki a Jóbarátok sztárja – Előhozta Matthew Perry emlékét





Courteney Cox legyőzhetetlen – a mókás videó szerint.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.03.05.
Courteney Cox Matthew Perry Jóbarátok Vicces videó emlék

Hiába ért véget 20 éve, Matthew Perry 2023-as halálával pedig örökre megszűnt az esélye, hogy eredeti felállásban bármiféle folytatást is kapjon a Jóbarátok, a sikersorozat ma is aktívan és kitörölhetetlenül él a rajongók emlékezetében. Jó példa erre a szériában Monicát alakító Courteney Cox friss és vicces videója.

FRIENDS 1994
Jóbarátok – hiába ért véget két évtizede a sikersorozat, ennek a hat fiatalnak a története aktívan él a rajongók emlékezetében
(Fotó: T.C.D / VISUAL Press Agency / NORTHFOTO)

A színésznő előszeretettel lepi meg rajongóit vicces videókkal az Instagram-oldalán. Legfrissebb szösszenete, melyhez annyit írt: „Csak egy lány vagyok”, nem csupán mosolyt csalt a nézők arcára, de meghatóan szép emlékeket is előhozott – derül ki a rajongói hozzászólásokból.

A kisfilm szerint Courteney Cox legyőzhetetlen, bármilyen élethelyzetben képes teniszütőjével visszaadni a labdát. Ez a fajta, sok esetben humorforrásként túltolt maximalizmus és győzni akarás volt a Jóbarátokban a színésznő által életre keltett Monica védjegye, s bizony, a történetben Matthew Perry karakterével, Chandlerrel egy párt alkotó szerelmesek egyik mozgatórugója. Nem véletlen, hogy a tenisz kapcsán több rajongónak is eszébe jutott az a jelenet, melyben a konfliktuskerülő Chandler azon fáradozik, hogy kedvező munkahelyi megítélése érdekében nyerni hagyja a főnökét és annak feleségét, míg Monica a végsőkig küzd a győzelemért a páros teniszmeccsen.

Íme néhány, a fenti jelenetet és Matthew Perry emlékét megidéző hozzászólás:

„Matthew büszke lenne rád!”
– írta egy rajongó.

„Emlékeztet arra, amikor Monica és Chandler teniszeztek Chandler főnökével és annak feleségével, és Monica nem hagyta őket nyerni. Ezért Chandler szándékosan csinált olyan dolgokat, amikkel csükkenti a nyerési esélyeiket, csak hogy ne rúgják ki... Jaj, annyira hiányzik Chandler... Nyugodj békében, Matthew Perry!”
– jegyezte meg egy másik.

Nézd meg te is Courteney Cox friss és vicces videóját!

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás