Szoboszlai edzője elárulta, visszatér Liverpoolba





Jürgen Klopp kilenc év után távozik, de elárulta, sosem szakad el teljesen Liverpooltól.



Megosztás
Szerző: (s)
Létrehozva: 2024.05.06.
angol futball Jürgen Klopp Liverpool FC sportfogadás bajnokság

Szoboszlai Dominik edzője, Jürgen Klopp arról nyilatkozott, hogy ha marad vezetőedzői tisztében, a következő idényben rengeteg munkája lett volna az Anfield Road-on. A tréner januárban ismertette tavaly novemberi döntését, mely szerint az idény végén, kilenc év után távozik a klubtól. Addig még harcban állnak a bajnoki címért, igaz, egyre kevesebb eséllyel.

Mindenesetre a Liverpool a 36. fordulóban két góllal, 4-2-re győzött a Spurs ellen. Jelenleg 78 ponttal a harmadik, és ha a záró két bajnokin 6 ponttal gazdagodik, no meg az éllovas Arsenal (83) mindkét hátralévő meccsét elbukja, aranyérmes lehet – de persze még a Liverpool előtt áll a tabellán Manchester City is... 

Klopp a szívére vette a vereséget és Szoboszlaiék (a háttérben) játékát a liverpooli derbin
Jürgen Kloo szíve a Liverpoolé (Fotó: James Gill - Danehouse / Getty Images)

Az 56 éves német tréner kilenc évet töltött a Merseyside-on, s most elmondta, vissza fog járni a városba.
„A futballunk nem volt valami jó az elmúlt hetekben, és ennek eredményeként az emberek azt állítják, hogy nagyon fáradt vagyok, de hadd tudassam: csak öreg vagyok” – fogalmazott Klopp a Sky Sport-nak. „Biztos vagyok abban, hogy ha most nem hozom meg ezt a döntést, jövőre «necces» lett volna. Ehhez a munkakörhöz állandóan tele kell lenni energiával, az én 80 százalékom ehhez már nem elég. Ez egy 24 órás munka. Elég sokáig csináltam, és éreztem, nem tudom folytatni olyan színvonalon, ami kötelező egy efféle klubnál, mint amilyen a Liverpool.”

A ’Pool Klopp-pal ebben a bajnokságban leszálló ágba került, ennek ellenére a német szakember úgy véli, nagyon nehéz lesz számára, hogy többé nem lesz részese a liverpooli mindennapoknak.

Ezért aztán eljövök majd meccseket nézni az Anfield Road-ra. Ha tetszik az új edzőnek, ha nem, akkor is a lelátóra ülök

 – idézi a legendás edző szavait a thisisanfield.com interentes portál.  

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás